Το zarpanews.gr σου χαρίζει το ολοκαίνουριο smartphone της Samsung – Δες πως θα το κερδίσεις

το-zarpanews-gr-σου-χαρίζει-το-ολοκαίνουριο-smartphone-τη-966739

Το zarpanews.gr γιορτάζει και σου χαρίζει ένα ολοκαίνουργιο smartphone της Samsung για να είσαι πάντα συνδεδεμένος με μας και να ενημερώνεσαι από το κορυφαίο site της Δυτικής Κρήτης.

Κάνε δικό σου το “premium smartphone” Samsung GALAXY NOTE 10 (256 GB) ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (GIVEAWAY) SAMSUNG GALAXY NOTE 10 (256 GB) από το ZARPANEWS.GR Κάνε δικό σου το “premium smartphone” της Samsung ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα. 1. Follow @zarpanews.gr στο Instagram 2. Like ή Save αυτό το post 3. Κάνε tag τρεις φίλους σου στα σχόλια που το θέλουν όσο και εσύ Λήξη διαγωνισμού 24/12 (22:00) Ο νικητής θα ανακοινωθεί από το zarpanews.gr την Παρασκευή 3/1/2020 κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει στα γραφεία του zarpanews.gr σε live Instagram μετάδοση #chania #Χανιά #ρεθυμνο #rethymno #Ηράκλειο #heraklion #Διαγωνισμός #giveaway #samsungnote10 #zarpanews #instachania #zarpa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zarpanews.gr (@zarpanews.gr) στις

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 3/1/2020 κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει στα γραφεία του zarpanews.gr σε live μετάδοση μέσω Instagram.

Μπες τώρα, κάνε follow τον λογαριασμό του zarpanews.gr στο Instagram και γίνε εσύ αυτός που θα κερδίσει το νέο Samsung GALAXY NOTE 10!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook