ΤΟ ΖΑΡΠΑΚΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 25/10/2012

το-ζαρπακι-τησ-ημερασ-25-10-2012-3247

ΖΑΡΠ … Μετά το χτεσινό ζαρπάκι και τις σημερινές αναφορές στον SUPER FM 89.6 ο πίνακας αποδεκτών στη σύσκεψη του διαγαλαξιακού  με τους τοπικούς φορείς  σχετικά με την Απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων να μεταφέρει στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους, μέσω συμβάσεων παραχώρησης, κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων, συμπεριλαμβανομένου του Λιμανιού της Σούδας  μεγάλωσε !!!

ΖΑΡΠ … Προσεκλήθησαν ακόμα: Ο Βουλγαραποστόλης (που του κάθεται στο λαιμό) ως αντιπεριφερειάρχης, ο  δήμαρχος Κισάμου Γιώργος  Μυλωνάκης (με τον οποίο υποτίθεται οτι είχε συνεννοηθεί για τη σύσκεψη) , το ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Κρήτης , το σωματείο λιμενεργατών Σούδας , ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας, ο πρόεδρος Δ.Σ ΑΚΤΑΙΑΣ (δεν ξέρω τι είναι) και ο τ. δήμαρχος Σούδας Γιάννης Περάκης.

ΖΑΡΠ … Επίσης με ενημέρωσαν τηλεφωνικά οτι  θα  καλέσουν και τον Αντώνη Παπαδεράκη σαν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Χανίων  (που τους χαλάει τη σούπα) …

ΖΑΡΠ … Άλλη μια μέρα να ζαρπάρω από εδώ και από τον SUPER FM 89.6 που ξέρεις … μπορεί να  καλέσουν κι εσένα …

ΖΑΡΠ … Τσεκάρισε τα mail σου !!!

ΖΑΡΠ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook