To Υπερκοπέλι έρχεται και φέτος! Σε virtual μορφή για τη στήριξη του «Ορίζοντα»

to-υπερκοπέλι-έρχεται-και-φέτος-σε-virtual-μορ-1087549

Η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα», διοργανώνει τα τελευταία 10 χρόνια το αθλητικό event «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Φέτος, η διοργάνωση γίνεται … virtual*! Με προσαρμογές στα σημερινά δεδομένα το γνωστό σε όλους «Υπερκοπέλι» φέτος θα γίνει «e- περκοπέλι», με σκοπό για μία ακόμη φορά να αθληθούμε και παράλληλα να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που χρειάζονται την στήριξή μας, περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή!

*Τι είναι τα Virtual Races?

Πρόκειται για εικονικούς αγώνες που ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από όπου κι αν βρίσκεται, αρκεί να περπατήσει/τρέξει/ κολυμπήσει/ποδηλατήσει, συγκεκριμένη απόσταση που ορίζεται από το είδος του αγώνα και να το καταγράψει με ένα smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό.

Ο 1ος λοιπόν virtual Αγώνας Τριάθλου Ερασιτεχνικού Χαρακτήρα το «e – περκοπέλι» θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς κατατακτήριες θέσεις και υποχρεωτική χρονομέτρηση, όπου νικητές είναι όλοι!

Κάθε συμμετέχοντας επιλέγει την ημέρα, την ώρα (εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος: 27/09-4/10/20) και την τοποθεσία (εντός και εκτός Ελλάδας), που επιθυμεί να ολοκληρώσει τον αγώνα του.

Οι συμμετοχές είναι έγκυρες εφόσον με την ολοκλήρωση του αγώνα αποσταλεί στο email της διοργάνωσης: [email protected], καταγραφή από smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό, η οποία θα αναρτάται στη σελίδα της Διοργάνωσης στο facebook.

Προαιρετικά:

φωτογραφία (προσωπική, τον εξοπλισμό τους ή την τοποθεσία)
Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ δωρεά στον Σύλλογο «Ορίζοντα».

Η συμμετοχή περιλαμβάνει: αναμνηστικό t-shirt της Διοργάνωσης, σκουφάκι, bib number, αδιάβροχη θήκη κινητού, μετάλλιο και έπαινο

Θα ισχύσουν οι ομαδικές συμμετοχές (3 – 4 ατόμων) με ή χωρίς συμμετέχοντα ΑΜΕΑ, με τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδας, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους όλοι μαζί ή να μοιραστούν τα αθλήματα,ακόμη και σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ή του Εξωτερικού.

Γίνε το 1ο virtual Υπερκοπέλι και στήριξε το έργο του «Ορίζοντα»!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δήλωσε συμμετοχή έως 13/09/20 ηλεκτρονικά: www.yperkopeli.gr | [email protected]

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Αγώνας Δρόμου/ Δυναμικού Περπατήματος 5χλμ «Ανοιχτοί Ορίζοντες», με βασικό στόχο την αλληλεπίδραση μεταξύ των εθελοντικών ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, ιδρυμάτων, δομών και η προβολή του έργου και των δράσεών τους.

Η virtual μορφή των αγώνων μας δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να συνεργαστούμε με ομάδες, σωματεία και ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συμμετοχή στον αγώνα “Ανοιχτοί Ορίζοντες” ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο για την ενίσχυση όποιου σωματείου, ιδρύματος κτλ επιθυμεί, προβάλλοντας το έργο του και με σκοπό να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού.

Οι συμμετέχοντες στον Αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες»:

 Δεν χρειάζεται να είναι αθλητές

 Πραγματοποιούν την εγγραφή τους απευθείας στο σωματείο που επιθυμούν να στηρίξουν (θα ανακοινωθούν προσεχώς τα

σωματεία που θα συμμετέχουν), ενισχύοντας οικονομικά το έργο του με τη δωρεά τους

 Μπορούν να ολοκληρώσουν τον Αγώνα σε οποιοδήποτε μέρος (εντός και εκτός Ελλάδας) και όποτε επιθυμούν (εντός του

προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος: 27/09-4/10/20)

 Πρέπει να στείλουν ως αποδεικτικό της συμμετοχής τους φωτογραφία (προσωπική, τον εξοπλισμό τους ή την τοποθεσία)

ή/και την καταγραφή του Αγώνα τους από smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό στο email: [email protected] (Το σχετικό υλικό θα αναρτηθεί στα social media – εφόσον επιθυμεί ο συμμετέχοντας)

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Σύλλογο «Ορίζοντα» και την Αθλητική του Παρέα, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, την ευαισθητοποίηση για τα προγράμματα του συλλόγου μας, την προώθηση του εθελοντισμού, την προβολή του έργου και άλλων σωματείων/ιδρυμάτων/κοινωνικών δομών και τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» ιδρύθηκε το 2004 στα Χανιά (αρ. 210/2004 απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων, με πιστοποίηση από το Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα και το Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη κυβερνητικών Οργανώσεων), είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος και δραστηριοποιείται στα πλαίσια του εθελοντισμού.

Σκοπός του είναι η στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο (οικονομική ενίσχυση, φιλοξενία στους 7 ξενώνες που διαθέτει στην Αθήνα, εξασφάλιση εισιτηρίων μετακίνησης από και προς τον τόπο θεραπείας, κάλυψη εξόδων εξετάσεων και θεραπειών που δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, κτλ) καθώς και η προώθηση του

εθελοντισμού (διοργάνωση εκδηλώσεων, ενημερωτικών δράσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και αθλητικών event).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook