Το ξέσπασμα του πατέρα του Βασίλη Μάγγου λίγο πριν την κηδεία του 26χρονου

το-ξέσπασμα-του-πατέρα-του-βασίλη-μάγγ-1075233

«Γεγονός είναι ότι ο γιoς μας, Βασίλειος Μάγγος, με τους αγώνες του προσπαθούσε να κάνει καλύτερη την κοινωνία», υπογραμμίζει ο πατέρας του 26χρονου.

Τη μη απόδοση δικαιοσύνης καταγγέλλει ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, του 26χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί από αστυνομικούς στον Βόλο, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την καύση των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο Facebook ένα κείμενο «στη μνήμη του» παιδιού του, όπως αναφέρει, στ’ οποίο υπογραμμίζει το «γεγονός ότι στη χώρα μας κανένας από την κυβέρνηση, ούτε καν εισαγγελέας από το κράτος, δεν διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τα παραπάνω».

«Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί», τονίζει.

Ολόκληρη η δημοσίευση:

«Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι το παιδί μας πέθανε.

Γεγονός αδιάψευστο είναι ότι πριν ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ άγρια και επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία.

Η σκηνή του ξυλοδαρμού υπάρχει σε βίντεο που το είδε όλος ο κόσμος.

Γεγονός (μη αποδεικνυόμενο ιατροδικαστικά) είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας κανένας από την κυβέρνηση, ούτε καν εισαγγελέας από το κράτος, δεν διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τα παραπάνω.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Γεγονός είναι ότι η κοινωνία μας δεν είναι δίκαιη.

Γεγονός είναι ότι ο γιoς μας, Βασίλειος Μάγγος, με τους αγώνες του προσπαθούσε να την κάνει καλύτερη!

Η οικογένεια του Βασίλειου Μάγγου».

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι το παιδί μας πέθανε.Γεγονός αδιάψευστο είναι ότι πριν…

Gepostet von Γιάννης Μάγγος am Donnerstag, 16. Juli 2020

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του Βασίλη Μάγγου θα γίνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου και οι γονείς του, αντί στεφάνων, ζητούν να δοθούν τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ για να ενισχυθεί το έργο του (Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR4901101170000011729600285).

Ο 26χρονος είχε πρόσφατα καταγγείλει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς ΜΑΤ και ΟΠΚΕ στον Βόλο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου, με αφορμή συλλήψεις διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν ενάντια στην καύση σκουπιδιών.

Ο ίδιος χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Βόλου, με σπασμένα έξι πλευρά και με τραυματισμένα δύο εσωτερικά όργανα (σπλήνας, συκώτι), για τέσσερις ημέρες, ενώ έλαβε εξιτήριο με οδηγία για αποθεραπείας το επόμενο δίμηνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook