Το ξέσπασμα της Μαρίας Μιχαλοπούλου για τα… κιλά της: «Δεν είμαι ανορεξική» | Video

το-ξέσπασμα-της-μαρίας-μιχαλοπούλου-γ-1061522

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα του reality, ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το χώρο της μόδας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η γνωστή και ως «αγρότισσα του GNTM» δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν το πόσο αδύνατη είναι, αποκαλώντας την ανορεξική και κατηγορώντας την ότι προβάλει ανορεξικά πρότυπα.

Η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας τέσσερα InstaStories στα οποία τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα το πω για τελευταία φορά, δεν είμαι ανορεξική είμαι απλά αδύνατη. Δε μπορώ να βρίσω κιόλας. Είμαι απλά αδύνατη. Είμαι 47 κιλά και τα γουστάρω, έτσι είναι ο μεταβολισμός μου. Σταματήστε να λέτε ότι προβάλλω ανορεξικά πρότυπα γιατί αν δεν είσαι ανορεξικός δε γίνεται να προβάλλεις ανορεξικά πρότυπα βρε ηλίθιοι άνθρωποι. Για όνομα του Θεού.

Ακόμα και σε έναν αδύνατο το να λες ότι είσαι αδύνατος είναι body shaming. Δεν έχω γυρίσει εγώ ποτέ να πω σε κάποιον ότι έχει παραπάνω κιλά και πρέπει να χάσει. Όχι. Όπως γουστάρει θα είναι το σώμα του, ότι γουστάρει θα το κάνει. Άμα θέλει να το προβάλλει καλά κάνει, δε πάει να είναι 180 κιλά δε πάει να είναι και 45 ρε. Ξεκολλήστε το μυαλό σας γιατί αρχίζω και φορτώνω πολύ άσχημα. Μου τη δίνετε στα νεύρα. Είπαμε καλή καλή αλλά μέχρι ένα σημείο».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook