Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη: «Δεν ξέρω πως τα έχετε στο μυαλό σας»

το-ξέσπασμα-της-ιωάννας-τούνη-δεν-ξέρ-1491632

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram με αφορμή τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει από χρήστες των social media, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η influencer μέσα από τα stories της δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ζήτησε ο κόσμος να σεβαστεί την ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της και την εγκυμοσύνη της. Επίσης έκανε λόγο για το αναφαίρετο δικαίωμά της για προσωπική ζωή.

Μιλώντας στους ακόλουθους της μέσα από stories τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αφού περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω.

Πριν από κάποιες μέρες, πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και ανέφεραν τα χίλια μύρια. Πολλοί από εσάς με ρωτούσατε χιλιάδες πράγματα, όμως εγώ δεν ήμουν σε φάση ψυχοσωματικά να απαντήσω σε τίποτα. Όταν ένιωσα έτοιμη, πήρα τον χρόνο μου, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για το μωράκι μου, για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Μόλις ένιωσα ασφαλής σαν μανούλα και θέλησα να ανακοινώσω κάτι τόσο σοβαρό, όπως μία εγκυμοσύνη, το έκανα με τη φωτογραφία που δημοσίευσα πριν από λίγες ημέρες».

«Εκείνη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες, του τύπου “Έβαλες βυζιά, πως είσαι έτσι”, “Έχεις κατακράτηση”, “Παίρνεις κορτιζόνες”, “Γιατί πρήστηκες” και άλλα. Παιδιά τι κάνετε πάτε καλά. Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της, ακόμα και αν τυχαίνει αυτή η γυναίκα να είναι influencer ή celebrity.

Εγώ μέχρι το εμβρυάκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς; Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πως τα έχετε στο μυαλό σας».

Σε συνέχεια των stories της η instagrammer, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα, που ενδέχεται να πάρει λίγο έξτρα βάρος ή να “πρηστεί” για ορμονικούς ή μη λόγους.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό. Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού…Για όνομα. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook