Το ξέσπασμα γνωστού Χανιώτη καλλιτέχνη για τον κορονοϊό και την οικογένειά του

το-ξέσπασμα-γνωστού-χανιώτη-καλλιτέχ-1046764

Φήμες σχετικά με την ταυτότητα του ύποπτου κρούσματος κορονοϊού (το οποίο βγήκε θετικό στο πρώτο τεστ και αρνητικό στο δεύτερο), έβαλαν στόχο την οικογένεια γνωστού Χανιώτη καλλιτέχνη. Ο λόγος για τον Ηλία Χορευτάκη, ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με μία ανάρτησή του ξεκαθαρίζει την αλήθεια σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τον πατέρα του να είναι ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο γνωστός καλλιτέχνης:

Καλησπέρα σε όλους σας…!!!

Δεν συνηθίζω να ανεβάζω εδώ θέματα οικογενειακά, αλλά μ’ έχουν εξοργίσει οι φήμες που κυκλοφορούν.

Από το μεσημέρι λοιπόν δέχομαι τηλέφωνα και μηνύματα ότι δήθεν ο Πατέρας μου είναι το κρούσμα Κορωνοϊού που βρέθηκε στα Χανιά.

Σέβομαι τους πάντες και τα πάντα και προσπαθώ στην ζωή μου να μην ανακυκλώνομαι σε κακίες και ψεύδη, όμως όλα έχουν τα όριά τους.

Σας λέω λοιπόν ότι ο πατέρας μου είναι κλεισμένος στο σπίτι μας στο χωριό από την πρώτη μέρα τις απαγόρευσης δηλαδή στις 14 Μαρτίου και χαίρει άκρας υγείας.

Επίσης ο άνθρωπος που μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα, τυχαίνει να είναι γνωστός μου χωρίς όμως να τον έχω δει από κοντά εδώ και πάνω από ένα χρόνο και βγήκε αρνητικός στο δεύτερο ΤΕΣΤ που του έκαναν, όπως και όλη η οικογένειά του κάτι που πίστευα και τους το έλεγα από χθες.

Και φυσικά η οικογένειά του δεν το έκρυψε από τον κόσμο, όπως δεν θα το έκρυβα κι εγώ αν όντως ήταν ο πατέρας μου, προκειμένου να διαφυλάξω την υγεία των συνανθρώπων μας.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το σκοπό που διαδόθηκε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου και μάλιστα αναρτήθηκε και στο ίντερνετ.

Απαιτώ λοιπόν να γίνει διόρθωση από αυτόν που ανέβασε στο ίντερνετ (ξέρει αυτός ποιος είναι) ότι δήθεν είναι ο πατέρας μου με κορωνοϊό.

Ελπίζω να μην αναγκαστώ να επανέλθω…..

Σας ζητώ συγνώμη για το ύφος μου αλλά δεν θα αφήσω κανένα να πλήξει με συκοφαντίες την οικογένειά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook