Το ξενοδοχείο στα Χανιά που ξετρελαίνει τους Γερμανούς τουρίστες

το-ξενοδοχείο-στα-χανιά-που-ξετρελαίν-1612419

Στην Γεωργιούπολη Χανίων βρίσκεται ένα από τα τρία Ελληνικά ξενοδοχεία, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή προτίμησης των Γερμανών τουριστών για φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για το Hotel Corissia Harmony.

Όπως προκύπτει από τα βραβεία HolidayCheck Award 2023, τρία ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο και Κω, είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία των Γερμανών για αυτό το καλοκαίρι.

Τα ξενοδοχεία της Ελλάδας που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές από Γερμανούς ταξιδιώτες ανήλθαν σε 46, και εκτός από το Hotel Corissia Harmony στη Γεωργιούπολη, είναι επίσης το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Ρόδο και το Sentido Pearl Beach Kos.

Τα βραβεία απονέμονται σε ξενοδοχεία που διαθέτουν τουλάχιστον 50 κριτικές από το προηγούμενο 12μηνο, που έχουν προταθεί από τουλάχιστον το 90% των επισκεπτών, είναι συμβατά με τον Κώδικα Συμπεριφοράς των βραβείων και βασίζονται αποκλειστικά στις επιλογές των ταξιδιωτών.

Πρόκειται για την 18η απονομή των βραβείων HolidayCheck, τα οποία βασίστηκαν σε περισσότερες από 623.000 κριτικές Γερμανών ταξιδιωτών για 596 ξενοδοχεία από 32 χώρες.

Πηγή:tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook