Το βίντεο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα λίγες μέρες πριν πεθάνει – Περπατά με δυσκολία και χαιρετά ένα μικρό κορίτσι

το-βίντεο-με-τον-ντιέγκο-μαραντόνα-λίγ-1141816

Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα να χαιρετά ένα μικρό κορίτσι που τον φωνάζει με το όνομά του φαίνεται πως είναι το τελευταίο με τον θρύλο του ποδοσφαίρου πριν τον θάνατό του, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

O Μαραντόνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, φαίνεται να περπατά με δυσκολία καθώς βάζει το δεξί του χέρι στον ώμο ενός από τους δύο άντρες που στέκονται δίπλα του για να σταθεροποιηθεί.

Παρά τη δυσκολία που φαίνεται να αντιμετωπίζει όμως, ο Μαραντόνα γυρνά και χαιρετά το μικρό κοριτσάκι που του φωνάζει «Hola Diego».

Το κορίτσι χαιρετά από το σπίτι δίπλα σε εκείνο στο οποίο πέθανε την Τετάρτη.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Μπουένος Άιρες, σε ηλικία 60 ετών. «Αισθάνομαι άρρωστος» είπε στον ανιψιό του, ενημερώνοντάς τον πως θα επέστρεφε στο κρεβάτι του.

Από το νοσοκομείο είχε βγει μόλις δύο εβδομάδες πριν, στις 11 Νοεμβρίου, έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση θρόμβου στον εγκέφαλο. Αυτές ήταν οι τελευταίες του λέξεις, «αισθάνομαι άρρωστος». Την Τετάρτη το πρωί κατέβηκε για το πρωινό, έδειχνε ωστόσο χλωμός και παραπονιόταν πως κρύωνε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook