Το «βέτο» του Ατζούν και η αγωνία του ΣΚΑΪ

το-βέτο-του-ατζούν-και-η-αγωνία-του-σκ-1292960

«Βέτο» για τη μη διακοπή του «Top chef» έθεσε στον ΣΚΑΪ ο Ατζούν Ιλιτζαλί, επιβάλλοντας έτσι τη συνέχιση του ριάλιτι, παρά την κακή του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου πρότεινε την πρόωρη διακοπή του «Top chef» σε δύο εβδομάδες, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός, από τον οποίο «κρέμεται» το μισό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έθεσε βέτο: Αν πειράξετε το «Top chef», ξεχάστε και το «Survivor».

Η φράση του Ατζούν, στον οποίο ο ΣΚΑΪ έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για ανάκαμψη στο δεύτερο μισό της σεζόν, προκάλεσε συναγερμό στον σταθμό, που ανέκρουσε πρύμναν για να αποφύγει το… διπλωματικό επεισόδιο στις σχέσεις του με τον Τούρκο παραγωγό.

Για τον Ιλιτζαλί τίθεται θέμα πρεστίζ να μη «χαλάσει το όνομά του» στη διεθνή αγορά φορμάτ διακόπτοντας στα μισά ένα ριάλιτι, τα δικαιώματα του οποίου κόστισαν περίπου 350.000 ευρώ. Για την ώρα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά με σημαντικά μειωμένο κόστος.

Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το κόστος έχει σχεδόν μηδενιστεί, καθώς, λόγω των χαμηλών ποσοστών του «Top chef», ο ΣΚΑΪ το παίρνει πλέον σχεδόν «τζάμπα».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook