Το τζιν φόρεμα θα είναι το hero piece της φετινής άνοιξης και θα φέρει retro αέρα στα σύνολά μας

το-τζιν-φόρεμα-θα-είναι-το-hero-piece-της-φετινή-1655910

Το φόρεμα που θα βλέπεις παντού αυτή την άνοιξη είναι το τζιν και το στυλ του θα έχει κάτι από τα παλιά

Από τα 00s και μετά είδαμε και μία νέα ποιότητα στα τζιν φορέματα, τα μαλακά denim υφάσματα, τα οποία δημιούργησαν κάθε είδους φόρεμα για τις pop stars της εποχής με την Britney Spears να είναι φυσικά η απόλυτη «θεά» των total denim looks.

Το τζιν φόρεμα, λοιπόν, μπαίνει σιγά-σιγά και στη φετινή, ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας και συνδυάζει και τις δύο επιρροές. Τη retro, cool γραμμή των 70s, αλλά και την edgy πλευρά της δεκαετίας του 2000 με τις maxi γραμμές, τα ξεβάμματα και τα ξέφτια.

Το τζιν φόρεμα είναι το κομμάτι που λείπει από την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Το θέμα τζιν φόρεμα προσφέρει σε όλες μας ακριβώς την ίδια ελευθερία που έχουμε και με τα τζιν παντελόνια μας. Μπορείς δηλαδή να βρεις το σχέδιο εκείνο, αλλά και το fit, που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και χαρακτήρα. Ξεκινάμε με τα στενά, maxi φορέματα της Magda Butrym, όπου η θηλυκότητα είναι το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει. Περνάμε στα Y2K σχέδια των Blumarine και KNWLS, για όσες αποφάσισαν να ακολουθήσουν το vibe Britney Spears, ενώ θα έχουμε πάντα και τις εντυπωσιακές tailored εκδοχές του denim από οίκους όπως ο Christian Dior και Alexander McQueen.

Yπάρχουν, πάντα και οι πιο ιδιαίτερες επιλογές, όπως το τζιν φόρεμα του οίκου Loewe, που ενώνει μία τζιν φούστα με ένα ελαστικό top στο πάνω μέρος. Αυτό για όσες δεν αγαπούν το total denim look.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook