Το τρολάρισμα του Κρητικού τηλεθεατή που εκνεύρισε τις παρουσιάστριες του The Booth | Video

το-τρολάρισμα-του-κρητικού-τηλεθεατή-1079599

Κάθε μεσημέρι, οι παρουσιάστριες της εκπομπής «The Booth» μέσα από τη συχνότητα του Open συνομιλούν τηλεφωνικά με τηλεθεατές και τηλεθεάτριες που θέλουν να μοιραστούν μαζί τους τους προβληματισμούς τους.

Ωστόσο ένα τηλεφώνημα εκνεύρισε τις παρουσιάστριες καθώς όλα έδειχναν πως αυτό ήταν τρολάρισμα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 30χρονος Σοφοκλής με καταγωγή από την Κρήτη, πήρε τηλέφωνο στο «Booth» και ανέφερε πως είχε σχέση με μια κοπέλα επί ένα χρόνο και η σύντροφος του, στους πρώτους 2-3 μήνες του είπε πως δεν της άρεσαν κάποια από τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης του.

Εκείνος, προκειμένου να μην την χάσει, προχώρησε σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Θεμιστοκλής, τελικά η σύντροφος του τον χώρισε γιατί συνειδητοποίησε ότι τελικά προτιμά τις γυναίκες και τώρα έχει παραμείνει με μια εμφάνιση που δεν του αρέσει.

Στο τηλεφώνημα απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία όμως δεν πείστηκε από τα όσα άκουγε, όπως όμως και οι υπόλοιπες παρουσιάστριες της εκπομπής.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της τηλεφωνικής γραμμής, η Σοφία Μουτίδου πήρε τον λόγο και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για το τηλεφώνημα-τρολάρισμα: «Κακώς ασχολήθηκες τόσο σοβαρά, το τρολ ήταν καταφανές. Είμαι και στην προκλιμακτήριο… Και εγώ εδώ το ένσημο μου θα το κολλάω πολύ έντιμα… Όποιος θέλει να τρολάρει, θα του κλείνουμε το τηλέφωνο» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Υπάρχει και αυτό και έχουμε το δικαίωμα. Το κόνσεπτ έτσι λέει! Το κόνσεπτ έχει έρθει με τα εξής δικαιώματα! Να μην απαντάμε σε κάποιους. Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε. Το ξέρατε αυτό; Δεν το ξέρατε! Ακούστε το! Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές» πρόσθεσε, εκνευρισμένη, η Σοφία Μουτίδου.

«Θέλω να ξέρετε κάτι για μένα. Εγώ είμαι το πιο μεγάλο ψάρι που υπάρχει στον πλανήτη. Πιστεύω τα πάντα» τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook