Το τρικ για να μην ξεχάσεις τα τρόφιμα που λήγουν στο ψυγείο

το-τρικ-για-να-μην-ξεχάσεις-τα-τρόφιμα-π-1066584

Ένα από τα χαρακτηριστικά της εποχής μας είναι η προσπάθεια για μείωση της σπατάλης των τροφίμων, τόσο σε επίπεδο νοικοκυριού, όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών χώρων.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, λοιπόν, για να ελέγχουμε τα τρόφιμά μας είναι να προσέχουμε την ημερομηνία λήξη τους, ωστόσο πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς μπορεί κάτι να ξεχάσουμε. Αυτό, που πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε είναι να οργανωθούμε. Ένας λοιπόν χρήστης του twitter φαίνεται πω βρήκε τη λύση για τη σωστή οργάνωση και η ιδέα του έγινε viral.

Ο Matt Tee, λοιπόν, βρήκε το έξυπνο τρικ του που διασφαλίζει ότι θα καταναλώσεις το φαγητό στο σωστό χρόνο. Τι έκανε λοιπόν; Έβαλε τις τροφές, όπως (κιμά, κοτόπουλο, ψάρισε μεγάλα πακέτα και γράφει πάνω τους την ημερομηνία λήξης.

Αυτό έχει, ως αποτέλεσμα, κάθε φορά που θα ανοίγει το ψυγείο να βλέπει τα τρόφιμα και πότε αυτά λήγουν και αναλογως να ξεκινά την κατανάλωσή του. Το tweet φαίνεται πως άρεσε πολύ και χαρακτηρίστηκε «life-changing» από τους χρήστες, ενώ έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Πάντως είναι, όντως μία πρακτική ιδέα.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook