Το τρικ για να φορτίσεις το κινητό σου πιο γρήγορα

το-τρικ-για-να-φορτίσεις-το-κινητό-σου-π-1432131

Έχεις ετοιμάσει βαλίτσες, έχεις τσεκάρει ότι δεν σου λείπει τίποτα από το αυτοκίνητο και ξαφνικά διαπιστώνεις αυτό που δε θα ήθελες με τίποτα να σου συμβεί. Έχεις ξεχάσει να φορτίσεις το κινητό σου. Και δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο για σένα από το να πρέπει να περιμένεις με τις ώρες να φορτίσει ειδικά αν δεν έχεις φορτιστή αυτοκινήτου.

Τα πράγματα δεν είναι τελικά τόσο άσχημα μιας και υπάρχει τρόπος να φορτίσεις το κινητό σου πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νόμιζες. Μία είναι η βασική κίνηση. Ποια είναι αυτή; Να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Είναι η γνωστή flight mode. Από τη στιγμή που θα την ενεργοποιήσεις το κινητό σου θα φορτίσει ακόμη και δύο φορές πιο γρήγορα. Είναι περίπου το ίδιο με το να το κλείσεις. Και στην δεύτερη περίπτωση θα φορτίσει πιο γρήγορα αλλά θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ περισσότερη ενέργεια όταν θα πρέπει να το ξανανοίξεις.

Με την λειτουργία σε πτήση δεν συμβαίνει αυτό μιας και η συσκευή δεν έχει κλείσει εντελώς. Θα διαπιστώσεις ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η φόρτιση θα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ούτε καν το φανταζόσουν.

Κάτι ακόμη που θα πρέπει να προσέξεις κάθε φορά που φορτίζεις το κινητό σου είναι να μην το φορτίζεις με την θήκη του. Κι αυτό γιατί η συσκευή υπερθερμαίνεται και η μπαταρία με τον καιρό χάνει τη μέγιστη απόδοσή της. Φρόντιζε, λοιπόν, να το φορτίζεις χωρίς θήκη.

Δοκίμασε τα παραπάνω και θα δεις θεαματική αλλαγή στο χρόνο φόρτισης που θα πετύχεις στο κινητό σου.

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook