Το τρικ για να αποκτήσεις αφέλειες χωρίς να κόψεις τα μαλλιά

το-τρικ-για-να-αποκτήσεις-αφέλειες-χωρ-1032493

Οι αφέλειες αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια κομψή και safe αλλαγή στο κούρεμα, με πολλές διάσημες να έχουν αγαπήσει πολλές και διαφορετικές εκδοχές τους, με κορυφαία τάση τα δημοφιλή curtain bangs που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες να πρωταγωνιστούν και σε πολλά περιοδικά.

Οι αφέλειες κάνουν την εικόνα της γυναίκας ακόμα πιο σέξι και θελκτική. Κολακεύουν το πρόσωπο, προσθέτουν σε κάθε hairstyle φινέτσα, ανεξάρτητα από το κούρεμα αλλά και τον τύπο των μαλλιών (ίσια ή σγουρά), επιτρέποντας να το μεταμορφώσεις όπως εσύ επιθυμείς: από ρομαντικό σε ατίθασο style.

Εάν όμως δεν ανήκεις στην κατηγορία των τολμηρών και δεν επιθυμείς να κουρέψεις τα μαλλιά σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, καθώς υπάρχει ένας τρόπος για να δημιουργήσεις ψεύτικη φράντζα και να ανανεώσεις την εικόνα σου σε ελάχιστο χρόνο, κάνοντας τους πάντες να νομίζουν ότι πήρες τη μεγάλη απόφαση να κουρευτείς.

Η έξυπνη αυτή λύση προκύπτει μέσα από ένα hairstyle και συγκεκριμένα το high bun. Εφαρμόζοντας ένα τρικ με μια τούφα από τα μαλλιά, μπορείς να αποκτήσεις ένα νέο κούρεμα χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις κουρευτεί και να ξεγελάσεις τους πάντες!

Δες το video tutorial:

marieclaire.gr

One thought on “Το τρικ για να αποκτήσεις αφέλειες χωρίς να κόψεις τα μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook