Το trend στα χριστουγεννιάτικα δέντρα που κάνει φέτος δυναμικό comeback

το-trend-στα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα-που-1140666

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν να χαρούν περισσότερο την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους, στολίζοντας κιόλας από τον Νοέμβριο. Έτσι, η διάθεσή μας φτιάχνει καθώς έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι ευχάριστο και γιορτινό μέσα στο σπίτι.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το σημείο αναφοράς της διακόσμησης, που παίζει τον πιο κεντρικό ρόλο στο σπίτι.

Οι επιλογές πολλές και διάφορες. Άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, άλλα αληθινά, άλλα συνθετικά, κλασσικά πράσινα ή πιο εκκεντρικά και διαφορετικά.

Κάθε χρόνο, βλέπουμε και μια διαφορετική τάση στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Φέτος, από ό,τι φαίνεται τα λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα κάνουν δυναμικό comeback από τα 90s.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που μοιάζουν χιονισμένα είναι το νέο trend που βλέπουμε παντού στο Instagram και στα πιο ντιζαϊνάτα σπίτια των deco lovers.

Το καλό με τα λευκά δέντρα είναι ότι μπορούν να διακοσμηθούν με πολύχρωμα στολίδια κάθε λογής. Είναι φωτεινό, ζωηρό και ιδανικό για μοντέρνα και στιλάτα σπίτια.

Ακόμη, μπορείς να επιλέξεις τα δέντρα με τα ασημένια κλαδιά, για να δώσεις μια πιο sparkly και glam νότα στον χώρο.

Αν, ωστόσο, αγαπάς τα κλασσικά πράσινα δέντρα, μπορείς να βρεις αυτά που μοιάζουν μερικώς λευκά και χιονισμένα με ρετρό στιλ ή να επιλέξεις λευκά στολίδια για πιο elegant αποτέλεσμα.

Για τους λάτρεις του μαξιμαλισμού, more is more. Στολίδια, γιρλάντες, φωτάκια κ.α. σε διάφορα υλικά (από ξύλο έως γυαλί), είναι ιδανικά για πιο festive look.

Είτε επιλέξεις cozy Scandi look είτε πιο boho, vintage, το λευκό δέντρο κλέβει φέτος την παράσταση και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σπίτι με την κατάλληλη διακόσμηση.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook