Το τραγούδι της Δήμητρας Πισπιρίγκου: Ραπ για την Μαλένα δύο μήνες μετά τον θάνατό της

το-τραγούδι-της-δήμητρας-πισπιρίγκου-1443577

Ένα σπαρακτικό τραγούδι για τη Μαλένα γραμμένο από την αδερφή της μητέρας της, μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού, το καλοκαίρι του 2019.

Ένα άλλο τραγούδι, αυτό που σήκωσε στο TikTok ο Μάνος Δασκαλάκης τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, με τον ίδιο να τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας και οι φωτογραφίες από την εποχή που η 33χρονη κατηγορούμενη πλέον για τη δολοφονία της 9χρονης εργαζόταν ως καθαρίστρια σε ξενοδοχείο της πόλης, πλαισιώνουν τις εξελίξεις της ημέρας.

Εικόνες που προκαλούν νέες συζητήσεις, την ώρα που η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό τις συσκευές της 33χρονης και τους επιστήμονες να αξιολογούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για τους θανάτους των παιδιών.

Από την κεταμίνη που στέρησε τη ζωή στην 9χρονη Τζωρτζίνα μέχρι την πνευμονορραγία που διαπιστώθηκε από τις ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας.

Τα σημεία ταύτισης στους θανάτους των παιδιών όλο και περισσότερα, όπως η πνευμονορραγία, που οδηγεί σε νέα συμπεράσματα τους ειδικούς.

Το 2018 όλα ήταν διαφορετικά. Η Μαλένα και η Τζωρτζίνα μεγάλωναν με τους γονείς και τους στενούς συγγενείς τους. Η μητέρα τους είχε πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια σε ξενοδοχείο της Πάτρας και ανέβαζε φωτογραφίες με συναδέλφους της.

Χαμογελαστή με το σήμα της νίκης πάνω από το κεφάλι της μέσα στα σαλόνια και την κουζίνα της επιχείρησης και στις αποκριές με την ίδια να δείχνει πάντα ευδιάθετη.

Όπως θυμάται ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο LIVE NEWS, η 33χρονη εργάστηκε ως καμαριέρα επί 13 συνεχόμενους μήνες και υπέβαλε ξαφνικά την παραίτησή της, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.

«Η 33χρονη δούλευε στο ξενοδοχείο μας ως καμαριέρα, από τον Μάιο του 2017 έως τον Ιουνίου του 2018. Το διάστημα αυτό, ήταν τυπική στα καθήκοντά της, συνεπής στο ωράριο και γενικά δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Ήταν όπως κάθε εργαζόμενος. Απ’ όσο γνωρίζω είχε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους της. Ξαφνικά μόνη της δήλωσε παραίτηση χωρίς να έχει γίνει κάτι».

Λίγους μήνες μετά έρχεται το πρώτο χτύπημα με τον θάνατο της Μαλένας. Οι γονείς καταθέτουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη στάση των γιατρών και δίνουν τις πρώτες τους συνεντεύξεις.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, γράφει ένα τραγούδι για να αποχαιρετήσει την ανιψιά της.

Τότε κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε ο θάνατος του παιδιού. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι μια ολόκληρη χώρα θα περίμενε να μάθει αν και πως η μικρή δολοφονήθηκε.

Δυόμιση χρόνια μετά, η τραγωδία ολοκληρώνεται με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, με τους γονείς να αντιδρούν διαφορετικά.

Η 33χρονη αρχίζει να ρωτάει για τις τοξικολογικές. Ανεξήγητα τότε και επίμονα, δείχνει να την ενδιαφέρει τι θα δείξουν και κυρίως αν θα μπορεί να αμφισβητήσει το εύρημα.

Και ο Μάνος Δασκαλάκης αποχαιρετά τη μεγαλύτερη κόρη του, με τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Κότσιρα με στίχους δικούς του.

Πλέον οι γονείς έχουν διακόψει κάθε επαφή, περιμένουν την ολοκλήρωση της μεγάλης έρευνας και αξιολογούν καθημερινά όλα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook