Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον θάνατο της γιατρού στην Πιερία

Η παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη πνίγηκε στην Πιερία κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Πήγαινε με το αυτοκίνητό της, επίσκεψη σε φιλικό σπίτι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει.

Νεκρή εντοπίστηκε η 55χρονη γιατρός σε ρέμα στην Σκοτίνα Πιερίας. Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο παρασύρθηκε, λόγω της κακοκαιρίας και ξεκίνησαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό της. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η άτυχη γυναίκα, χωρίς της αισθήσεις της και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη πήγαινε επίσκεψη σε φιλικό της σπίτι, όταν ξαφνικά εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Όπως φαίνεται η γιατρός βγήκε από το όχημα της, προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά τα ορμητικά νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στην περιοχή.

Τραγική φιγούρα η μεγάλη κόρη της άτυχης γυναίκας, που είναι αγροτική γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Από το προηγούμενο βράδυ αναζητούσε τη μητέρα της και το πρωί πήγε κανονικά στη δουλειά της. Κάποια στιγμή ειδοποιήθηκε για τα δυσάρεστα και ζήτησε να φύγει, όπως και έγινε.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλή Τσανικίδη στο newsit.gr: «Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια. Ήταν μία εξαιρετική γιατρός με πολλά χρόνια εμπειρίας. Κι εγώ προσωπικά και ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας αισθανόμαστε μεγάλη οδύνη για τον χαμό της. Είμαστε σε κατάσταση σοκ, δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Ήταν μητέρα τριών παιδιών 

Η μία της κόρη της είναι αγροτική γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και δουλεύουμε μαζί. Σήμερα το πρωί ήρθε στην εφημερία μας κανονικά. Είχε όμως μεγάλη αγωνία και μας είπε ότι έψαχνε την μητέρα της. Δεν μπορούσαν να την βρουν. Και μετά από λίγη ώρα έμαθε τα δυσάρεστα και ζήτησε να φύγει από την εφημερία, όπως και έγινε. Είναι πολύ σημαντική απώλεια για όλους μας».

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ