Το Τουρκικό γεωτρύπανο Κανουνί πλέει με συνοδεία πολεμικών – Αποκλειστικές φωτογραφίες

το-τουρκικό-γεωτρύπανο-κανουνί-πλέει-1120686

Ανατολικά της Άνδρου πλέει το Τουρκικό γεωτρύπανο Κανουνί, το οποίο από χθες έχει διασχίσει το μισό Αιγαίο. Το πλωτό γεωτρύπανο χθες πέρασε δυτικά της Χάλκης, σε διεθνή ύδατα, συνοδεία δύο Τουρκικών πολεμικών πλοίων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το zarpanews.gr.

Το γεωτρύπανο συνοδεύει πολεμικό πλοίο

Το Κανουνί που κατευθύνεται προς τη Μαύρη Θάλασσα προκειμένου να λειτουργήσει υποστηρικτικά στις εργασίες του πλωτού γεωτρύπανου Φατίχ, απέπλευσε πριν δύο μέρες από το λιμάνι της πόλης Τασουτζού στον κόλπο της Μερσίνας στη Ν.Α. Τουρκία.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

4 thoughts on “Το Τουρκικό γεωτρύπανο Κανουνί πλέει με συνοδεία πολεμικών – Αποκλειστικές φωτογραφίες

  1. Μια ερώτηση σε ολους τους Έλληνες αλλά και στους μητσοτακηδες :
    Να μας εξηγήσει στέλνοντας σχόλιο στην πολύ καλή και αξία εφημερίδα στο Zarpanews αν πιστεύει έστω και μια στο εκατομμύριο αν ο οποιοδήποτε Έλληνας πρωθυπουργός θα ψέλλισε εστω στο Αμερικανό πρόεδρο η στο Πεντάγωνο ότι αν η Τουρκία η οποιοδήποτε κράτος απειλήσει την Ελλάδα (πολύ περισσότερο να κάνει πόλεμο) η Σουδα θα κλείσει αμέσως και τελειωτικά η Αμερική θα δεχόταν να χάσει τη πρώτη βάση της σε όλο τον κόσμο για να κάνει ο τούρκος τον μάγκα η τον νταή ? Οποιος διαφωνεί να μας το εξηγήσει εδώ (και οι μητσοτακηδες επίσης) αν συμφωνείτε τότε γιατί αφήνουν την Ελλάδα να εξευτελίζεται, να ταπεινώνετε και να κατά χρεώνετε τώρα με αμυντικά ?? ( εξαιρουντε οι λόγοι μίζας ) ! Είναι πολύ αναγκαίο και ωφέλιμο να αρχίσουμε να σκεφτώμαστε όλοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, σαν ΓΟΝΕΙΣ, σαν ΑΡΝΗΤΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ 2-4 ΣΚΑΤΟΣΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ (και κερατάδες δηλαδή και δαρμένοι.). Παραμένουμε σε αναμονή για απαντήσεις και σχόλια και από Έλληνες και από οτιδηποτε άλλο αναφορικά με την ερώτηση περί βάσεις Σουδας ! Αφορά εμάς, τις οικογένειες μας και το μέλλον μας ! Ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook