Το θαύμα του Χανιώτη παπα-Λουπασάκη

το-θαύμα-του-χανιώτη-παπα-λουπασάκη-1534797

Τι είναι αυτό που κρατάει τον ιερέα Δ. Λουπασάκη στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό;

Το πόρισμα της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου σε βάρος του είναι καταπέλτης: Αγυρτεία και παραπλάνηση κοινού. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απομάκρυνσή του (με συνέντευξή του στην «Καθημερινή»).

Αλλά η διορία που του δόθηκε πέρασε και άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία ότι ο Λουπασάκης θα μείνει ακλόνητος στη θέση του για να «θεραπεύει» πιστούς με τον «θαυματουργό σταυρό».

Τη μέρα της γιορτής του δοξάστηκε από το ποίμνιό του που στηρίζει γενναιόδωρα το παγκάρι προσδοκώντας ανακούφιση από προβλήματα υγείας.

Ποια είναι η δύναμη που προστατεύει τον Λουπασάκη;

Το βέβαιο είναι ότι έχει πολιτική στήριξη. Είναι γνωστό ότι σημαντικοί υπουργοί, βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ αναζητούν την ευλογία του είτε γιατί πιστεύουν σ αυτόν είτε γιατί προσβλέπουν στις ψήφους που κουβαλάει, είτε και για τα δύο μαζί.

Είναι επίσης γνωστό, σε όσους ενδιαφέρονται για την υπόθεση, ότι ισχυροί επιχειρηματίες και σύζυγοι επιχειρηματιών τον περιβάλλουν με σεβασμό και φροντίδα.

Και μπορεί κανείς εύκολα να υποθέσει ότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού αφού υπάρχει μεγάλο πάθος από όσους επιλέγουν να προσευχηθούν εκεί.

Η παντοδυναμία του Λουπασάκη εκθέτει την Ιερά Σύνοδο, προσωπικά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την πολιτεία που (για μια ακόμη φορά) αποδεικνύεται περίπου ευνομούμενη.

Εκθέτει επίσης το πολιτικό σύστημα που δεν αντιδρά, τη Δικαιοσύνη που μένει απαθής, τα ΜΜΕ που είτε αδιαφορούν είτε παρουσιάζουν τις εξελίξεις απογυμνωμένες από τη νομική και την ηθική τους διάσταση.

Ο παπα-Λουπασάκης έχει κάθε λόγο να διασκεδάζει με την αδυναμία των θεσμών να τον αντιμετωπίσουν. Αυτό είναι το μόνο πραγματικό θαύμα που συμβαίνει στον Λυκαβηττό και δεν έχει μεταφυσική αλλά πολύ πιο προφανή εξήγηση.

tvxs.gr

4 thoughts on “Το θαύμα του Χανιώτη παπα-Λουπασάκη

  1. Ντροπή σας π μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο π δεν έχετε γνωρίσει καμ γτ λογικά δεν πάτε καν εκκλησία αλλά έτσι καταντησαμε να σας ενοχλούν πλέον και να τα λέτε όλα και ο κόσμος τον κρατάει μημλετε ότι θέλετε !

    1. Η ίδια η Ιερά Σύνοδος είπε ότι είναι αγύρτης αλλά εφόσον είναι κολλητός του Κούλη μάλλον θά’ναι καλός άνθρωπος της μαφίας…Συνεχίστε να υπερασπίζεστε τους απατεώνες.

  2. Σαν σελίδα θα έπρεπε να είστε ουδέτεροι και όχι να κοροϊδεύετε ένα Χανιώτη παπά χωρισ καν να έχετε στοιχεία για ότι λέτε αν είναι δυνατόν πηγαίνετε να τον γνωρίσετε ψάξτε για τα θαύματα όταν τα εβγαζαν στο σταρ συνεντεύξεις άνθρωποι π τα έζησαν με αποδείξεις αυτά δεν τα δείχνει κανεισ ??? Ότι θέλουμε λέμε η πάλι θρησκεία σας φταίει και αυτός ο καλός άνθρωπος π μακάρι να του μοιάζετε στο μικρό του δάχτυλο !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook