Το τερμάτισε ο Άδωνις: Αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης, σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο στην Ελλάδα | Video

το-τερμάτισε-ο-άδωνις-αν-δεν-ήταν-ο-μητ-1517985

Αποθέωσε Κυριάκο Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μεταγραφή Μαρσέλο στον Ολυμπιακό

Τη δική του διάσταση για την ηχηρή μεταγραφή του βραζιλιάνου άσου Μαρσέλο στον Ολυμπιακό έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξήρε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του βραζιλιάνου η οποία οφείλεται και στη συνολική αναβάθμιση της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό.

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, είπε μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

ieidiseis.gr

One thought on “Το τερμάτισε ο Άδωνις: Αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης, σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο στην Ελλάδα | Video

  1. Μαζέψτε τον!!!!! Αυτός προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι μητσοτακικός μέχρι το κόκκαλο. Προφανώς για να μη λένε ότι ροκάνιζε την καρέκλα του Κούλη, όταν ήταν αντιπρόεδρος. Αλλά και μ’ αυτά που λέει, όλοι κράζουν τον Κούλη ότι διόρισε έναν καραγκιόζη για αντιπρόεδρο. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Εκτός και αν το παιδί είναι βλαμμένο. Δηλαδή όταν είχε έρθει ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι η Ελλάδα πετούσε; Εκτός αν εννοεί ότι από τα εκατομμύρια που πήρε ο Μαρινάκης από τη λίστα Πέτσα, έδωσε και μερικά για να φέρει το Μαρσέλο!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook