Το τερμάτισαν στην ΕΡΤ: Έδωσαν μαθήματα κλοπής βενζίνης από αυτοκίνητο

Θα μπορούσε να ήταν αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η ΕΡΤ έδειξε σε απευθείας, μάλιστα, μετάδοση τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να κλέψει βενζίνη από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Κάποιοι, φαίνεται, στην Αγία Παρασκευή θεώρησαν σωστό ότι την ώρα που η τιμή των καυσίμων καλπάζει καθημερινά και τα φαινόμενα κλοπής βενζίνης από σταθμευμένα αυτοκίνητα συνεχώς αυξάνονται, να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μεταγγίσει τη βενζίνη από ένα ρεζερβουάρ σε ένα δοχείο.

Η περιγραφή ήταν ιδιαίτερα αναλυτική στο επίμαχο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης και αποδεικνύεται αρκετά εύκολη και γρήγορη, αρκεί να έχετε ένα λάστιχο και ένα μπιτόνι.

Η ΕΡΤ βρήκε λοιπόν έναν ιδιοκτήτη συνεργείου ώστε «να μας δείξει ακριβώς πως γίνεται» σημειώνοντας, ο δημοσιογράφος, «πως δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Να ξέρετε πως «δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό σωληνάκι, ακόμα και με ένα λάστιχο που έχουμε για να καθαρίζουμε τις ντουλάπες και με ένα ντεπόζιτο μπορούμε να αδειάζουμε το ρεζερβουάρ».

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου ήταν κατατοπιστικός: «Εδώ που είναι το ρεζερβουάρ, ανοίγουμε την τάπα, βάζουμε το σωλήνα μέσα. Με το που τραβήξουμε, ρουφήξουμε, αρχίζει μέσω της φυσικής ροής και τρέχει η βενζίνη και αδειάζει στο μπιτόνι που έχουμε για να κλέψουμε τη βενζίνη».

Στη συνέχεια είπε ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος, αλλά πιο δύσκολος. «Αν πάει κάποιος στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου (από κάτω) με ένα κατσαβίδι ή με ένα μαχαίρι, μπορεί πολύ εύκολα να ανοίξει μία τρύπα και να αρχίσει να αδειάζει το ντεπόζιτο. Δεν είναι κάτι δύσκολο».

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΊσα επαγγελματικά δικαιώματα ζητούν οι απόφοιτοι της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: Στα 3,5 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι στο πρώτο τετράμηνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ