Το Spotify δημιούργησε playlist με τραγούδια για τον εμβολιασμό | Video

Mία νέα επιμελημένη λίστα τραγουδιών με τον τίτλο «Vaccine Songs» (Τραγούδια Εμβολίου), δημοσίευσε η υπηρεσία ψηφιακής μουσικής Spotify, με σκοπό οι συνδρομητές τους να ακούν τα τραγούδια αυτά όταν γιορτάζουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

Με τους εμβολιασμούς να συνεχίζονται, οι υπεύθυνοι του Spotify παρατήρησαν μία νέα τάση, τη ζήτηση τραγουδιών με θέμα τα εμβόλια.

«Από την 1η Ιανουαρίου οι θαυμαστές του Spotify δημιούργησαν περισσότερες από 7.700 playlists παγκοσμίως», αναφέρει η υπηρεσία streaming σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι υπήρξε αύξηση, μέσα σε 90 μέρες, 350% στη δημιουργία playlists που συνδέονται με το εμβόλιο κατά της Covid-19 από θαυμαστές.

Επίσης στην playlist «Vaccine Songs» περιλαμβάνεται ένας σύνδεσμος που οδηγεί στο GetVaccineAnswers.org, στο οποίο παρέχονται σημαντικές πληροφορίες για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Μεταξύ άλλων στη λίστα έχουν συμπεριληφθεί τα τραγούδια «The Cure» (Η Θεραπεία) της Lady Gaga, «Feeling Good» της Νίνα Σιμόν, «How to save a life» (Πως να σώσεις μια ζωή) του συγκροτήματος The Fray, «Waiting on the world to change» (Περιμένοντας τον κόσμο να αλλάξει) του Τζον Μάγιερ, «Do it» (Κάντο) των Chloe x Halle

Μπορείτε να δείτε την λίστα εδώ.

 

enikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΖαούτης: Γιατί να μην κάνετε τεστ αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό
Επόμενο άρθροΟι προσβολές του Φουρθιώτη στους αστυνομικούς – Τι κατέθεσαν οι συνοδοί του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ