To Spotify άλλαξε τη σειρά που παίζει τα τραγούδια επειδή… το ζήτησε η Adele – Πώς θα την ενεργοποιήσετε

to-spotify-άλλαξε-τη-σειρά-που-παίζει-τα-τραγού-1322561

H Adele κατάφερε να πείσει το Spotify να αφαιρέσει το Shuffle Play από τα άλμπουμ, εξηγώντας πως η σειρά των τραγουδιών δεν είναι καθόλου τυχαία. Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου την επιλογή.

Η γνωστή μουσική πλατφόρμα Spotify αφαίρεσε το shuffle από όλες τις σελίδες των άλμπουμ, ώστε τα κομμάτια να παίζουν στη σειρά που έχει επιλέξει ο δημιουργός.

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από παράκληση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Adele, η οποία εξηγεί πως οι καλλιτέχνες δεν επιμελούνται τυχαία τόσο προσεκτικά τη σειρά των τραγουδιών που υπάρχουν στους δίσκους τους.

«Δεν δημιουργούμε άλμπουμ με τόση φροντίδα και σκέψη για τη σειρά των κομματιών χωρίς λόγο. Η τέχνη μας διηγείται μία ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως είχαμε σχεδιάσει. Ευχαριστώ Spotify που άκουσες» έγραψε η καλλιτέχνις στο Twitter, με το Spotify να απαντά «Θα κάναμε τα πάντα για σένα».

Δείτε το Tweet:

Εάν, ωστόσο, ανήκετε σε εκείνους που αρέσκονται στην τυχαιότητα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς είναι δυνατόν να ενεργοποιήσετε εκ νέου την επιλογή του Shuffle Play, με έναν πολύ απλό τρόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα κομμάτι και να πατήσετε πάνε στο κουμπί «i», που συμβολίζει την επιλογή «πληροφορίες. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, με την επιλογή «Shuffle Play», πάνω στην οποία θα πρέπει να πατήσετε για να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook