Το SPORTS FACTORY ανοίγει Κατάστημα στα ΧΑΝΙΑ με Έκπτωση -20% σε ΟΛΑ τα Αθλητικά & Lifestyle είδη!

το-sports-factory-ανοίγει-κατάστημα-στα-χανια-με-έ-1208744

Τα ΕΜΑΘΕΣ… ; Το SPORTS FACTORY ανοίγει 22/4 κατάστημα στα Χανιά, στην ΠΕΟ Κισσάμου -Χανίων 111, Βαμβακόπουλο (Παρηγοριά) με έκπτωση -20% σε ΟΛΗ τη ΝΕΑ & Εκπτωτική συλλογή. Πρόλαβε την Πρόσφορα ΜΟΝΟ για Πέμπτη 22 έως Κυριακή 25/4 και κάνε τα πιο Στιλάτα Πασχαλινά Δώρα για την οικογένεια, με Μεγάλες Μάρκες σε Χαμηλές τιμές! Μπες στο Μεγάλο Διαγωνισμό και διεκδίκησε ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 500€

Στα 1.000 τμ του SPORTS FACTORY θα βρεις όλα τα αγαπημένα Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ από Nike, adidas, Under Armour, Reebok και άλλες 60 Μάρκες.Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο για εύκολη περιήγηση με ξεκάθαρους χώρους, ανά φύλλο, σε 2 επίπεδα!

Είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίξει όλες τις καθημερινές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης. Οι λάτρεις των Sport Fashion Lifestyle θα βρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια.

Στο SPORTSFACTORY, Δε θα είμαστε χαρούμενοι αν δε νιώθετε κι εσείς! Για τον λόγο αυτόν, στα καταστήματά μας έχουμε επιλέξει εξειδικευμένους ανθρώπους, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις αθλητικές  ή  καθημερινές επιλογές ρούχων & υποδημάτων.

Αν ανήκετε στους web-lovers και προτιμάτε online αγορές, μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα μέσω του www.sportsfactory.gr να επιλέξετε το προϊόν που σας αρέσει και να το παραλάβετε εντελώς Δωρεάν με την υπηρεσία Click ‘n’ Collect, από το κατάστημα!

Το άνοιγμα του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί στις 22/4. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της επίσκεψης σας στο κατάστημα Κλείνοντας Ραντεβού.

Για όλα τα SPORTSFACTORYNEWS συντονιστείτεστη Facebook page SPORTS FACTORY καθώς, και στο επίσημο προφίλ @sportsfactory στο Instagram.

 #SPORTSFACTORY #CHANIA #SPORTS4ALL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook