Το σπίτι στα καλύτερά του! Ανανεώστε τον χώρο σας στο Monk στο κέντρο των Χανίων

το-σπίτι-στα-καλύτερά-του-ανανεώστε-το-1238428

Το νέο κατάστημα οικιακής διακόσμησης Monk άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε έναν ανανεωμένο χώρο 450 τ.μ..

Περιηγηθείτε σε 3 ορόφους γεμάτους με μοντέρνα είδη διακόσμησης, οικιακό εξοπλισμό, έπιπλα και μοναδικές ιδέες για δώρα και δώστε νέα πνοή στον προσωπικό σας χώρο κάθε εποχή του χρόνου!

Οι άνθρωποι του Monk πιστεύουν πως το σπίτι μας είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε, που εκφραζόμαστε, που αφήνουμε την ψυχή μας να ταξιδέψει και αυτό ακριβώς επιθυμούν να πετύχουν μέσα από τα επιλεγμένα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης που μας παρουσιάζουν, προσαρμοσμένες σε όλες τις τελευταίες τάσεις του home design.Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αντικείμενα διακόσμησης επώνυμων brands, είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, exclusive και limited εποχιακές συλλογές, λευκά είδη υψηλής ποιότητας για εσάς ή το μωρό σας, αλλά και εκπληκτικές επιλογές δώρων για κάθε περίσταση, όπως γάμους, γενέθλια, βαπτίσεις ή για νεογέννητα. Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή του Monk, επιλέξτε τα σχέδια και τα χρώματα που εκφράζουν την αισθητική σας, αλλά και τη διάθεση σας ανά εποχή και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία soul living!

Βρείτε διακοσμητικές προτάσεις στα social media του Monk.

FB: Monk Soul Living

Instagram: monk.soul.living

*Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Μπουνιαλή 26, προσφέρει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και λειτουργεί με ωράριο καταστημάτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook