Το Σουβλάκι Όπως Παλιά στα Χανιά: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

το-σουβλάκι-όπως-παλιά-στα-χανιά-για-να-1101907

Ένα παραδοσιακό οβελιστήριο, έχει ανοίξει τις πόρτες του εδώ και ένα μήνα στην πόλη, προτείνοντας τον εναλλακτικό δρόμο προς το γνήσιο σουβλάκι, το φτιαγμένο με αγνά και πιστοποιημένα υλικά, «Το Σουβλάκι Όπως Παλιά»!

Εδώ, η πρώτη ύλη είναι που κάνει τη διαφορά! Τα πάντα πιστοποιημένα και βιολογικά, προϊόντα που συνδυάζονται αρμονικά για να σας προσφέρουν ένα τέλειο γευστικά αλλά και θρεπτικά αποτέλεσμα.

Λίγα και συγκεκριμένα υλικά είναι το μυστικό: πίτα, κρέας, ντομάτα, κρεμμύδι, γιαούρτι ή τζατζίκι συνθέτουν όλα μαζί το πιο υγιεινό σουβλάκι.

Η φιλοσοφία μας στον τρόπο παρασκευής, απλή και κατανοητή: Τα ζεστά με τα ζεστά και τα κρύα με τα κρύα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε αυτό το σουβλάκι, από ανθρώπους που έχουν παντρέψει τις γνώσεις και την εμπειρία τους δημιουργώντας το ιδανικό αποτέλεσμα, επανατοποθετώντας το εθνικό μας έδεσμα στα μονοπάτια της παραδοσιακής παραδοσιακής γαστρονομίας… Όπως Παλιά!

Όραμα των ιδιοκτητών, Γιάννη Μαλλιαρού και Σπύρου Μαρκουλάκη, είναι να διδάξουν το παραδοσιακό σουβλάκι στους νέους και motto τους το «να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι».

Διεύθυνση:  Κωνσταντίνου Σφακιανάκη 10,  Τηλέφωνο: 28213 08199

Facebook:  https://www.facebook.com/tosouvlakiopospalia

Instagram:  https://www.instagram.com/to_souvlaki_opos_palia/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook