Το Σωματείο Διανομέων Χανίων «Ιωσήφ Σαριδάκης» για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

το-σωματείο-διανομέων-χανίων-ιωσήφ-σ-1135524

Σεβόμενοι την υγεία των συμπολιτών μας και την κρισιμότητα της κατάστασης το Σωματείο Διανομέων Χανίων «Ιωσήφ Σαριδάκης»  θα τιμήσει την μνήμη του Πολυτεχνείου ,παίρνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση του το σωματείο τονίζοντας παράλληλα ότι «η  κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία και το ενδιαφέρον της για την ανθρώπινη ζωή όπως λέει, προσπαθεί με διατάγματα που θυμίζουν ακριβώς εκείνες τις μέρες  να καταστείλει και να ακυρώσει το δικαίωμα μας να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.»

Η ανακοίνωση:

ΨΩΜΙ— ΠΑΙΔΕΙΑ— ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

47 χρόνια από την επέτειο του Πολυτεχνείου και το σύνθημα αυτό μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο εορτασμός και η μνήμη της 17 Νοεμβρίου και του Πολυτεχνείου σημαίνει πολλά για την εργατική τάξη και την νεολαία. Είναι καθήκον μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να την τιμήσουμε.

Η κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία και το ενδιαφέρον της για την ανθρώπινη ζωή όπως λέει, προσπαθεί με διατάγματα που θυμίζουν ακριβώς εκείνες τις μέρες  να καταστείλει και να ακυρώσει το δικαίωμα μας να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου , καθώς και να φωνάξουμε για όσα αντεργατικά και αντιδραστικά μέτρα προσπαθεί να περάσει εν μέσω πανδημίας. Η ίδια κυβέρνηση που στοίβαξε τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ ,που έστειλε τα παιδιά μας στα σχολεία με 25 παιδιά ανά τμήμα και χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας και που δεν φρόντισε να δυναμώσει το σύστημα υγείας.

Σεβόμενοι την υγεία των συμπολιτών μας και την κρισιμότητα της κατάστασης το σωματείο μας θα τιμήσει την μνήμη του Πολυτεχνείου ,παίρνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Θα δώσουμε παρών και θα τιμήσουμε  τους νεκρούς και τους βασανισμένους της χούντας.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook