Το σκάνδαλο της Εθνικής οδού στο Σταλό! Γιατί η Αστυνομία εμφανίζει το δρόμο «κλειστό»;

το-σκάνδαλο-της-εθνικής-οδού-στο-σταλό-810212

Η φύση πριν από λίγες ημέρες, χτύπησε τα Χανιά με απίστευτη μανία, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στις ήδη ελλειμματικές υποδομές του τόπου.

Σύμφωνα με τα όσα μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί, οι ζημιές στο οδικό δίκτυο, Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό – Αγροτικό είναι τέτοιας έκτασης, που ολόκληρες περιοχές του νομού είναι αποκομμένες, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια.

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Κρήτης, σε καθημερινή βάση δίνει σχετικές απαγορεύσεις, που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ (δείτε εδώ).Μεταξύ αυτών των απαγορεύσεων όμως, είναι και μια που δεν ισχύει – και αυτή είναι η απαγόρευση στην Εθνική οδό Χανίων Κισσάμου στο ύψος του Σταλού.

Ο δρόμος μέχρι πρότινος όντως ήταν κλειστός εξαιτίας κατολίσθησης, και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνονταν μέσω της Παλιάς Εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου.

Αυτό συνέβαινε μέχρι την κατάρρευση της γέφυρας στον Πλατανιά.Συνέπεια της πτώσης της γέφυρας ήταν να κοπεί ο νομός στη μέση, καθώς η νέα εθνική ήταν κλειστή από τον κόμβο του Γαλατά μέχρι τον κόμβο του Πλατανιά, εξαιτίας των κατολισθήσεων στο ύψος του Σταλού.

Με δεδομένα τα παραπάνω, και προκειμένου να αποκατασταθεί η συγκοινωνία τις τελευταίες ημέρες, άτυπα όπως φαίνεται, παύει να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Χανίων- Κισσάμου στα παραπάνω σημεία.

Κι ενώ συμβαίνει αυτό, και τα όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από την Κίσσαμο προς τα Χανιά και αντίστροφα, χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, στον ιστότοπο της Αστυνομίας το συγκεκριμένο σημείο εμφανίζεται ΚΛΕΙΣΤΟ, δηλαδή ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι τα παρακάτω:

-Ο δρόμος είναι επισήμως ανοικτός ή κλειστός;

-Ποιος παίρνει τις σχετικές αποφάσεις, για το αν ισχύει ή όχι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο;

-Ποιος φορέας και ποια υπηρεσία έχουν την ευθύνη της διαχείρισης του δρόμου;

-Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη ενδεχόμενου ατυχήματος;

-Γιατί η Αστυνομία δίνει τον δρόμο κλειστό ενώ αυτό δεν ισχύει;

-Ποιος δίνει την εντολή για κάτι τέτοιο στην ΕΛ.ΑΣ;

Υ.Γ Και επειδή θα υπάρξουν διάφοροι ανευθυνουπεύθυνοι που θα πουν, σιγά μη γίνει κανένα ατύχημα, τους απαντώ: Αν σας έλεγα πριν 10 μέρες ότι στα Χανιά θα πέσουν γεφύρια, θα καταστραφούν δρόμοι και περιουσίες και ουσιαστικά θα άλλαζε η μορφολογία του εδάφους τι θα λέγατε;

ΖΑΡΠ…

6 thoughts on “Το σκάνδαλο της Εθνικής οδού στο Σταλό! Γιατί η Αστυνομία εμφανίζει το δρόμο «κλειστό»;

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩ.
    ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Ε Θ Ρ Ο Υ Λ Ι Σ Α Μ Ε…
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟ – ΜΑΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Χ Α Ο Σ…
    Η ΒΡΟΧΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΤΕ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ «ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ»…
    ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΑΦΕΛΗ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ…
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
    GAME OVER… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.

  3. Παρομοίως για το δεύτερο «Ν.Ε.Ο Χανίων – Ρεθύμνης» που μάλιστα είναι και πιο έντονο με bold. Πιθανών να αναφέρουν όχι μόνο τους κλειστούς δρόμους, αλλά και τα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα κυκλοφορίας – όμως θα έπρεπε έτσι να επισημαίνουν ποιο είναι το θέμα στην κάθε περίπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook