Το σημείο που ενεργοποιεί τον οργασμό σου και βρίσκεται εξωτερικά στο σώμα

το-σημείο-που-ενεργοποιεί-τον-οργασμό-1388957

Ο οργασμός μπορεί να έρθει από ένα εξωτερικό σημείο του σώματος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτάσεις σε οργασμό, ειδικά αν έχεις διάθεση για εξερεύνηση. Δεν έχει καμία σημασία αν είσαι με παρτενέρ ή μόνη σου. Ο οργασμός έχει αμέτρητα οφέλη στη διάθεση, τον ύπνο και το ανοσοποιητικό.

Ένας τρόπος που μπορείς να ενεργοποιήσεις τον οργασμό σου και ενδεχομένως να μην το γνώριζες είναι πιέζοντας ένα σημείο που βρίσκεται εξωτερικά στο σώμα. Η περιοχή χαμηλά στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει τον οργασμό σου, εξαιτίας των ερωτογενών περιοχών που βρίσκονται εσωτερικά στο σημείο. «Η πίεση πάνω στο σημείο που είναι η ουρήθρα μας είναι τρομερά ερωτική για κάποιους γιατί το σημείο G βρίσκεται γύρω της. Το ίδιο ισχύει και για τον προστάτη των ανδρών», μας ενημερώνει η σεξολόγος Carol Queen.

Επομένως, η αίσθηση είναι ίδια για όλα τα φύλα και ο ιστός σε αυτό το σημείο είναι πιο ευαίσθητος συγκριτικά με άλλα. Ένας ακόμη λόγος που το εξωτερικό αυτό σημείο ερεθίζει τα γεννητικά όργανα είναι επειδή πιέζει το εσωτερικό σημείο της κλειτορίδας και του πέους.

Καλό βέβαια είναι να θυμόμαστε ότι δεν είναι εξίσου ευχάριστο για όλους και τους προκαλεί απλά ανάγκη για ούρηση. Ωστόσο, δεν χάνουμε κάτι να το δοκιμάσουμε, ξεκινώντας πάντα από την εξερεύνηση του δικού μας σώματος.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook