Το «σχέδιο Μαξίμου» για διεμβολισμό του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Πως επιχειρούν να «προωθήσουν» βουλευτές στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος πριν από λίγες ημέρες, έγινε δεκτός στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» με τον Γιώργο Κουβαρά, με.. τιμές «αρχηγού κράτους»! Το συγκεκριμένο συμβάν που δεν έλαβε την ανάλογη δημοσιότητα, ήταν ενδεικτικό για το τι προτίθεται να κάνει το Μαξίμου προκειμένου να παίξει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία.

Η ΕΡΤ, βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο, θεσμικό και ουσιαστικό, του Μεγάρου Μαξίμου. Όπως ακριβώς η ΕΥΠ και το ΑΠΕ. Η παρουσία λοιπόν του πράσινου «δελφίνου» αλλά και η ουσία των λεγομένων του στην συγκεκριμένη εκπομπή, αποκαλύπτει την στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα των εκλογών.

Όπως ακριβώς χρησιμοποιήθηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών προκειμένου να «βάλει στο χέρι» τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί και το σύνολο των μέσων, κρατικών και μη, που ελέγχονται από την κυβέρνηση αυτή τη φορά για να προωθήσουν συγκεκριμένους υποψήφιους του κινήματος ώστε να δημιουργήσουν μία «μητσοτακική φράξια» στην επόμενη «πράσινη» κοινοβουλευτική ομάδα που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Οι λεγόμενοι «προεδρικοί», οι υποψήφιοι που είναι πιστοί στο Νίκο Ανδρουλάκη, θα βλέπουν το γυαλί με το σταγονόμετρο. Αντίθετα, σε κάθε ευκαιρία θα αποδομούνται μέσω παραπολιτικών σχολίων, διαρροών και απαξιωτικών δημοσιευμάτων.

Όπως ακριβώς συνέβη με τον Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος ενώ στην πρόσφατη συζήτηση στην ολομέλεια για τις υποκλοπές εκφώνησε μία εξαιρετική ομιλία, από τις καλύτερες που έχει εκφωνήσει πράσινο στέλεχος εδώ και πολλά χρόνια, χαρακτηρίστηκε από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ως «λίγος» και «μη ικανός»!

Στον αντίποδα, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, θα παρατηρήσουμε εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο να προβάλλονται αφειδώς άλλα πρόσωπα, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογή τους. Αυτή η άτυπη γαλάζια φράξια μέσα στο ΠΑΣΟΚ, θα χρησιμοποιηθεί για να εκβιάσει τον Ανδρουλάκη, απειλώντας ακόμα και με αποχώρηση σε περίπτωση που ο πρόεδρος θα θελήσει να κάνει οποιαδήποτε προσέγγιση με τον ΣυΡιζΑ ή απλούστατα να μην υποστηρίξει το κόμμα Μητσοτάκη.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δολιοφθορά με την αποχώρηση στελεχών τα οποία φυσικά θα βρουν μία ανοιχτή αγκαλιά στο γαλάζιο στρατόπεδο. Η στρατηγική αυτή όμως δεν φαίνεται να αποδίδει. Αφενός επειδή τα στελέχη που αποχωρούν έχουν μικρό πολιτικό εκτόπισμα, αφετέρου διότι στις δημοσκοπήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν φαίνεται να έχει διαρροή ψηφοφόρων. Το ίδιο ατελέσφορη φαίνεται να είναι η μιντιακή προπαγάνδα που γίνεται σε μεγάλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, όπου οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «γραφικούς» όσους επιμένουν ασχολούνται με το σκάνδαλο των υποκλοπών επειδή δήθεν δεν απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Όπως φαίνεται, πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.

Η συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας μίας «κοινοβουλευτικής μέσα στην κοινοβουλευτική» φαίνεται ότι θα είναι το τελευταία προσπάθεια του Κυριάκου για να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση.

newsbreak.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα των υποκλοπών ενδιαφέρει το 2,7% του λαού όσο ήταν και το ποσοστό του συνασπισμού. Και εκεί θα πάει και ο σύριζα όταν οι πασόκοι γυρίσουν στο μαντρί, στο σπίτι τους το ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ