Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η «Γιορτή Αθλητή 2018»

το-σάββατο-8-δεκεμβρίου-στο-πνευματικό-762608

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τιμά με μια σεμνή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές των Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων του Νομού μας καθώς και τους Συλλόγους / Σωματεία, που διακρίθηκαν για την αθλητική τους δραστηριότητα την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς, Μεσογειακούς και Πανελλήνιους αγώνες σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που έχουν εκδοθεί από την  Ομοσπονδία τους.

Η «Γιορτή Αθλητή 2018» αποτελεί μια μικρή ανταπόδοση από τον κορυφαίο φορέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του τόπου μας προς όλους εκείνους που μας χαρίζουν με τις επιδόσεις τους χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια. Εκείνους που ανεβάζουν τα Χανιά μας στο βάθρο του νικητή, σ΄όλο τον κόσμο.

Για τις ανάγκες των βραβεύσεων, παρακαλούνται τα Αθλητικά Σωματεία ή οι Αθλητικοί Σύλλογοι, που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν λάβει το σχετικό έγγραφό σύμφωνα με το για το ποιές αγωνιστικές διακρίσεις θα τιμηθούν σε κάθε Πρωτάθλημα, όπως επικοινωνήσουν με την αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Π.Ε. Χανίων, κ. Κατερίνα Ζομπανάκη στο τηλέφωνο 2821340150 ή στο e-mail: [email protected].

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook