Το σατανικό σχέδιο μίας μητέρας για να διώξουν τις αντίπαλες μαζορέτες από την ομάδα της κόρης της

το-σατανικό-σχέδιο-μίας-μητέρας-για-να-1192611

Μια μητέρα επιστράτευσε τη νέα τεχνολογία του deepfake για να φτιάξει πλαστές φωτογραφίες και βίντεο με τις αντίπαλες μαζορέτες της κόρης της, ώστε να τις διώξουν από την ομάδα.

Η Raffaela Spone από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ έστειλε κατόπιν το παραποιημένο υλικό στην ομάδα Victory Vipers, ώστε να δει ο προπονητής Mark McTague τις μαζορέτες του «γυμνές, να καπνίζουν και να πίνουν».

Η τεχνολογία deepfake επιστρατεύει την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να παραποιεί εικόνες και βίντεο με τρόπο που δύσκολα διακρίνεται με γυμνό μάτι. Η μητέρα πιάστηκε όμως και κατηγορείται πλέον με σωρεία αδικημάτων.

Η Spone δεν έμεινε μόνο στην αποστολή των φωτογραφιών στην ομάδα, αλλά έστειλε το παραποιημένο υλικό ακόμα και στους γονείς των κοριτσιών.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η κόρη ενδέχεται να μη γνώριζε τίποτα για το μοχθηρό σχέδιο της μαμάς. Ήταν γονέας θύματος αυτός που πήγε στην αστυνομία τον Ιούλιο, λέγοντας πως η κόρη του δεχόταν απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό.

Δύο ακόμα οικογένειες ανέφεραν τις επόμενες μέρες αντίστοιχα μηνύματα. Η μητέρα μπήκε στα κοινωνικά μέσα των κοριτσιών για να βρει υλικό για τις deepfake εικόνες.

Η αστυνομική έρευνα κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της λίγο αργότερα…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook