To Salis στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων σας υποδέχεται με ανανεωμένο μενού

to-salis-στο-παλιό-λιμάνι-των-χανίων-σας-υποδ-1056553

Το εστιατόριο Salis λειτουργεί στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων τα τελευταία 5 χρόνια. Είναι το «δημιούργημα» του Afshin Molavi και του Στέλιου Καλυβιανάκη. Είναι η, με πολύ αγάπη και μεράκι συνεργασία αυτών των δύο ανδρών που «αποτυπώνεται» και στο τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή στα γευστικότατα πιάτα του εστιατορίου.

Συνδυάζοντας την ποιότητα της πρώτης ύλης με την υπέροχη γεύση και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, ο Salis μας προσκαλεί να το επισκεφθούμε και να «ταξιδέψουμε» γαστρονομικά μέσα από τα πιάτα του νέου menu αλλά και τα υπέροχα κρασιά από τη διακεκριμένη κάβα του.

Ο Στέλιος Καλυβιανάκης είναι αυτός που φροντίζει για την καλή πρώτη ύλη, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας προέρχεται από τη δική του παραγωγή, χρησιμοποιώντας παλαιούς σπόρους, που έχουν περάσει στην οικογένεια από γενιά σε γενιά. Στη συνέχεια τα προϊόντα αυτά τα αναλαμβάνει ο Afshin Molavi και τα «μεταμορφώνει» σε υπέροχα –τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά- πιάτα, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Και φυσικά, μέσα από τη μοναδική και με πολλές διακρίσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, κάβα του καταστήματος, μπορείτε να επιλέξετε το όποιο κρασί της αρεσκείας σας.

Στο νέο ανανεωμένο menu του εστιατορίου θα βρείτε εξαιρετικούς μεζέδες σε προσιτές τιμές, με τη μοναδική ποιότητα και φροντίδα που μόνο ο «Salis» ξέρει να προσφέρει!

Διεύθυνση: Ακτή Ενώσεως 3, Παλιό Λιμάνι Τηλέφωνο: 2821043700

Facebook page: https://www.facebook.com/SalisChania

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/salischania/

Website επιχείρησης: https://www.salischania.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook