Το «σ’ αγαπώ» της Ιωάννας στον άνθρωπο που της στάθηκε σαν βράχος μετά την επίθεση & το stylish look

το-σ-αγαπώ-της-ιωάννας-στον-άνθρωπο-1699195

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπήκε στη ζωή μας δυστυχώς γι’ αυτήν μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια 3 χρόνια μετά έχει προχωρήσει και επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, ενώ αποτελεί πρότυπο για όλους αφού όπως λέει και η ίδια στην στήλη της στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς»: «Αφού μπορώ εγώ, τότε..κι εσύ μπορείς!».

Η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και η δυνατή φιλία με την Αννίτα Ναθαναήλ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε χθες με την καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ μετά από καιρό. Οι δυο τους δημοσίευσαν μαζί κάποιες φωτογραφίες δείχνοντας πολύ χαρούμενες που ξαναβρέθηκαν από κοντά μιας και πολλές φορές οι διάφορες υποχρεώσεις τους μπορεί να μην τους το επιτρέπουν. Ταυτόχρονα, η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα αφού συνδύασε το φούξια σύνολό της με τζιν λεπτομέρειες.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν από τα άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν την Ιωάννα ευθύς εξαρχής με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή μετά το Γολγοθά που είχε να αντιμετωπίσει. Η ίδια μάλιστα, πέρα από ψυχολογικά τη βοήθησε και οικονομικά, ανοίγοντας έναν λογαριασμό για την Ιωάννα στην πλατφόρμα Go Fund Me, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα για τις θεραπείες αποκατάστασης που θα χρειαζόταν να κάνει.

Σε συνέντευξή της, η Αννίτα Ναθαναήλ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είδα έναν άνθρωπο που είχε μεγάλη ανάγκη κι εγώ είχα ένα παραπάνω βήμα διότι ένας στενός φίλος του Κρις είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της μεγαλύτερης πλατφόρμας συγκέντρωσης φιλανθρωπικών πόρων στον κόσμο, του www.gofundme.com, η οποία δεν δραστηριοποιείται όμως στην Ελλάδα. Έχοντας αυτή την επαφή, δεν υπήρχε περίπτωση να μη βρω τρόπο να βοηθήσω, ακόμα και αν η εκστρατεία για την Ιωάννα έπρεπε να στηθεί στο εξωτερικό. Μέχρι τότε της είχα στείλει μόνο κάποια μηνύματα, καθώς έψαχνα να βρω αξεσουάρ και βοηθήματα που θα της επέτρεπαν να βγει από το σπίτι της χωρίς να είναι δακτυλοδεικτούμενη. Κάπως έτσι άρχισε μια επικοινωνία και σιγά σιγά κέρδισα την εμπιστοσύνη της».

Φυσικά, τη στήριξε και κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων που έγιναν, ώστε να τιμωρηθεί η γυναίκα που της επιτέθηκε ενώ όπως δήλωσε, από τη φιλία της με την Ιωάννα «έχει κερδίσει πολλά περισσότερα απ’ όσα έχει προσφέρει».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρότι στην αρχή ήταν πιο διστακτική, στο τέλος εμπιστεύτηκε την καλή της «νεράιδα» Αννίτα Ναθαναήλ και από τότε οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook