«Το ροτβάιλερ ζήλευε το βρέφος» -Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

το-ροτβάιλερ-ζήλευε-το-βρέφος-σοκάρ-922325

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών μωρού που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ που είχε η οικογένειά του στα Γλυκά Νερά. Το βρέφος, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν άντεξε καθώς έχασε πολύ αίμα, με την μητέρα του να είναι σε κατάσταση σοκ.

Οπως κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία, όπου νωρίτερα είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο (μαζί με τον σύζυγό της και την γιαγιά του βρέφους, αλλά αφέθηκε ελεύθερη στη συνέχεια), βρισκόταν στο μπάνιο και καθάριζε, με το μωρό να είναι στο σαλόνι και το ροτβάιλερ στο μπαλκόνι.

Εκεί ξαφνικά, όπως είπε, το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό. «Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά μάταια…

«Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης, διαβάζοντας το ιατρικό ανακοινωθέν.

Το ροτβάιλερ ήταν αγριεμένο και ζήλευε

Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», είπε ένας γείτονας στο Open, ενώ μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».

Οι απόψεις διίστανται πάντως από τους γείτονες, καθώς άλλοι είπαν πως γάβγιζε μόνο όταν έβλεπε άλλα σκυλιά. Αλλά σε αυτό που φαίνεται πως όλοι συμφωνούν, είναι πως το σκυλί δεν το έβγαζαν συχνά για βόλτα και όταν το έκαναν, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά. Ειδικοί θα εξετάσουν ωστόσο το ροτβάιλερ στο Κορωπί και θα αποφασίσουν αν μπορεί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ή όχι λόγω επιθετικής συμπεριφοράς.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τα αδέρφια του μωρού δεν ξέρουν τίποτα

Το σκυλί όπως φαίνεται ήταν περιορισμένο στο μπαλκόνι και μόλις είδε το μικρό κορίτσι μόνο του, αγρίεψε και του επιτέθηκε. Το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα. Προς το παρόν, τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.

Γλυκά Νερά: Η μητέρα προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κορίτσι

Σε κατάσταση σοκ είναι την ίδια ώρα η μητέρα του βρέφους που μετά από πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει ένα κορίτσι, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, βλέποντάς το στο στόμα του ροτβάιλερ, το οποίο τελικά του αφαίρεσε τη ζωή. Οπως ανέφεραν οι γείτονες του ζευγαριού, η μητέρα του βρέφους, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κοριτσάκι και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε και χειρουργείο. Δυστυχώς όμως μετά από δύο μήνες, είδε με τα μάτια της το σκυλί τους να το κατασπαράζει.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook