Το “βιολί τους” οι Κρητικοί! Δεκάδες παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Παρασκευή 27 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.143) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα , ως ακολούθως:

(387) στην Αττική,

(113) στην Κρήτη,

(101) στα Ιόνια Νησιά,

(100) στη Δυτική Ελλάδα,

(81) στην Πελοπόννησο,

(75) στη Θεσσαλονίκη,

(57) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

(50) στη Στερεά Ελλάδα,

(47) στη Θεσσαλία,

(42) στην Ήπειρο,

(38) στο Νότιο Αιγαίο,

(23) στην Κεντρική Μακεδονία,

(18) στο Βόρειο Αιγαίο και

(11) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (5.206) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν (8) παραβάσεις και συνελήφθησαν (9) άτομα, ως ακολούθως:

(3) στην Αττική,

(2 ) στη Δυτική Ελλάδα,

(1) στην Πελοπόννησο,

(1) στην Κεντρική Μακεδονία,

(1) στα Ιόνια Νησιά και

(1) στην Κρήτη.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (279) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (289) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! Πότε θα το καταλάβουν ορισμένοι συμπολίτες μας επιτέλους; Πηγαίνεις σούπερ μάρκετ στα Χανιά και ο δρόμος έχει κανονικό μποτιλιάρισμα σαν να μην τρέχει τίποτα! Προφανώς πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι και να αυστηροποιηθούν τα πρόστιμα γιατί αλλιώς δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα..

    • Δεν θα το καταλαβουν ποτε…Γιατι εχουν μαθει στα ρουσφετια και την ανομια.Όλοι αυτοί που το παίζουν ψευτοπαλικαραδες εχουν νταβατζιδες που τους καθαριζουν…Στη Κρητη το ρουσφετι αποτελει κανονικοτητα και η νομιμοτητα παρεξήγηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ