Το «τελευταίο αντίο» στον Μανούσο Βολουδάκη – Πότε θα γίνει η κηδεία του

το-τελευταίο-αντίο-στον-μανούσο-βολ-1625308

Στη θλίψη βυθίστηκαν τα Χανιά αλλά και ο πολιτικός κόσμος, μετά τον χαμό του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσου Βολουδάκη, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 57 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. (δείτε ΕΔΩ).

Συγγενείς, φίλοι, ψηφοφόροι και πολιτικοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπητό Χανιώτη βουλευτή, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στον οικογενειακό τάφο δίπλα στον πατέρα του.

Με αφορμή την είδηση θανάτου του Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συλλυπητήριο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει:

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και κηρύσσουμε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων την ημέρα που θα τελεστεί η κηδεία».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook