Το «ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ» κέρδισε στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες «Πητ Αθανασίου»

το-πανεφη-ιι-κέρδισε-στους-ιστιοπλο-1118180

Συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2020 οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία «Πητ Αθανασίου 1 (διαδρομή Χανιά-Μαράθι)»  και » Πητ Αθανασίου 2 (διαδρομή Μαράθι – Χανιά)». Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2020 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ).

 Με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και  ΕΙΟ, η επανεκκίνηση του αγωνιστικού προγράμματος έγινε με αισιοδοξία και τα πληρώματα ανταποκρίθηκαν στις πολύ ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της άπνοιας.
Το Σάββατο 3/10, τα πληρώματα εκίνησαν με ασθενείς ανέμους ΝΔ και στο Μαράθι δεν τερμάτισε κανείς στο χρονικό όριο που είχαν στη διάθεση τους. Την Κυριακή τερμάτισε, μετά από εκπληκτική επιμονή και προσπάθεια, μόνο το σκάφος ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ του ΙΟΧ, με τα υπόλοιπα να εγκαταλείπουν.

Συμμετοχή δήλωσαν τέσσερα σκάφη:

  • * Το Πανέφη ΙΙ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους: Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργος Παπαδάκη, Νεκταρία Λαβούτα και Μυλωνάκη Βασιλική
  • * το Γλαύκη ΙΙΙ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μάμαλη και πλήρωμα τους : Παχάκη Ιωάννη και Πολίτη Βασίλη
  • * το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τον Αριστείδη Κοτόπουλο, Ειρήνη Ντάφη
  • * και το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και πληρωμα τους : Μαρίνο Ιάσονα, Ολένα Σιντορκίνα και Λαγουδάκη Εμμανουήλ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί και συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και ανανεώνει το ραντεβού με την αγωνιστική δράση, στον επόμενο αγώνα στις 25/10/2020 που είναι «double handled» δηλαδή για δύο άτομα πλήρωμα.

zarpanews.gr

One thought on “Το «ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ» κέρδισε στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες «Πητ Αθανασίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook