Το «ΚΕΘΕΑ Αριάδνη» για τις ολοκληρώσεις μελών της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων | Photo

το-κεθεα-αριάδνη-για-τις-ολοκληρώσε-802061

Την Παρασκευή 18/01/2019, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων μέλη, γονείς, εθελοντές, φίλοι και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ βρέθηκαν μαζί για να γιορτάσουν τις Ολοκληρώσεις μελών της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Σε κλίμα οικογενειακό, ιδιαίτερα ζεστό και συγκινητικό μέλη και γονείς, που ολοκλήρωσαν την κύρια φάση της θεραπείας τους, μοιράστηκαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους με τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με δρώμενο θεάτρου σκιών του Καραγκιόζη που επιμελήθηκαν και εκτέλεσαν εθελοντικά δύο μικροί φίλοι της Μονάδας ο Νίκος και ο Στράτος. Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης μέλη του Συλλόγου Οικογένειας είχαν οργανώσει μπουφέ για τους παρευρισκόμενους.

Με την ευκαιρία το Θεραπευτικό Πρόγραμμα, ευχαριστεί δημόσια όλους τους εθελοντές που διαχρονικά στηρίζουν την προσπάθεια της απεξάρτησης και αποτελούν για μας την πιο ελπιδοφόρα και σημαντική ίσως υποστήριξη στο δύσκολο έργο της απεξάρτησης.

Επιπλέον, ευχαριστούμε:

  • Το Πνευματικό Κέντρο Χανίων για την παραχώρηση της αίθουσας
  • Τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης
  • Την Αλκυόνη Φλουρή για την δημιουργία αναμνηστικών δώρων για τους ολοκληρώσαντες και την δημιουργία σχεδίου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης
  • Το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΝΔΗ για την επιμέλεια του μπουφέ και την δημιουργία αναμνηστικών δώρων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook