Το «ευχαριστώ» του πολιτιστικού συλλόγου Καθιανών – Κατάφεραν και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

το-ευχαριστώ-του-πολιτιστικού-συλλ-1266745

Ευχαριστήριο μήνυμα για την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του, για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, στέλνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καθιανών.

«Την Πέμπτη στις 12/08/21 πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του Π.Σ. Καθιανών, στην αποθήκη του Δήμου Χανίων στην Ρεγγίνα. Θα θέλαμε ως Δ.Σ. να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη του συλλόγου Καθιανών καθώς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων για την θερμή ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας μετά την πρωτοβουλία του δήμου Χανίων και για την αλληλεγγύη που έδειξαν στους συνανθρώπους μας και τα ζώα που βρίσκονται σε δεινή κατάσταση εξ αιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημέρων.

Τέλος δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε τον ευχάριστο και ευγενικό τρόπο με τον οποίο μας υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι του δήμου Χανίων κ πολλοί συμπολίτες μας. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΠΣ Καθιανών»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook