Tο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης τον Αλέκο Μαρινάκη – Όλα τα ονόματα

tο-ψηφοδέλτιο-της-λαϊκής-συσπείρωσης-1558402

Με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης τον Αλέκο Μαρινάκη κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές η Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην ανακοίνωση που ακολουθεί αναφέρονται όλα τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων που αποτελούν το ψηφοδέλτιο της παράταξης:

Γνωστοί,  τόσο από την πολιτική και κοινωνική τους δράση για να έρθουν στο προσκήνιο οι ανάγκες του λαού, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα,  είναι οι  υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που αποτελούν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κρήτης,  με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέκο Μαρινάκη.

Εργαζόμενοι από πολλούς κλάδους, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, επιστήμονες, άνθρωποι του πολιτισμού και του αθλητισμού, νέοι και νέες,  δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού, νεολαιίστικου και του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος, εκλεγμένοι σε μαζικούς λαϊκούς φορείς, συλλόγους και συνδικάτα,  που παλεύουν αταλάντευτα για τα λαϊκά συμφέροντα και που την ψήφο του λαού της Κρήτης θα την καταθέσουν στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά του. 

Η εκλογή περισσοτέρων περιφερειακών συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι το μόνο κέρδος για τον λαό,  θα είναι ενίσχυση της δικής του δύναμης, της φωνής και των διεκδικήσεων του. Για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων. 

Για να δυναμώσει η μοναδική 100% εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Κρήτης,  απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική,  την οποία υπηρετούν όλες οι άλλες παρατάξεις (εκλεκτοί των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ)  που επιλέγουν τη στήριξη της κερδοφορίας και των επενδύσεων  λίγων επιχειρηματικών ομίλων, σε βάρος των λαϊκών αναγκών, όπως  επιβεβαιώθηκε και τα προηγούμενα χρόνια στο περιφερειακό συμβούλιο.

Τώρα είναι ώρα αποφασιστικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης»,  για να είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα! 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης:

Μαρινάκης Αλέκος, πολιτικός επιστήμονας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΧΑΝΙΩΝ 

1. ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Αυτοαπασχολούμενη Επαγγελματοβιοτέχνης.  Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Χανίων.

2. ΑΝΘΟΥΣΗ ΑΜΑΛΙΑ, Βιολόγος, Ερευνήτρια, Εργαζόμενη του ΙΤΕ

3. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΙΩΣΗΦ, Αρχιμάγειρας, Πρόεδρος Σωματείου Επισιτισμού Ν. Χανίων

4. ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Έμπορος, Μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, π. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Χανίων, μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

5. ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,   Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος. Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων. 

6. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Εκπαιδευτικός, Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, της Ένωσης Γονέων Χανίων, της Ομοσπονδίας Γονέων Κρήτης και του Δ.Σ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας.

7. ΚΑΝΔΗΛΙΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Επαγγελματίας, μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Χανίων

8. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΔΟΜΙΝΙΚΗ, Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χανίων, μέλος του ΠΣ  Κρήτης  του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών, μέλος του ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών-Παράρτημα Χανίων και του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ν. Χανίων (μέλος της ΟΓΕ).

9. ΚΟΥΓΕΝΤΑΚΗΣ   ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ,  Απόστρατος Στρατού Ξηράς.

10. ΚΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ,  Μαθηματικός.

11. ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ,  Κτηνίατρος.

12. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΙΑΣΩΝ,  Πολιτικός Επιστήμονας, εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

13. ΜΟΤΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ,  Αγρότισσα, Αντιπρόεδρος του γυναικείου συνεταιρισμού Παλαιών Ρουμάτων.

14. ΜΠΟΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ,  Ιατρός παθολογοανατόμος.

15. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  Μαθητικός.

16. ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  Οικονομολόγος, Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων του Δημοσίου, πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πλατανιά.

17. ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  Οικοδόμος, Πρόεδρος του Σωματείου Κατασκευών Ν. Χανίων.

18. ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ   ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  Δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Πρόεδρος στην Επιτροπή Ειρήνης Ν. Χανίων, μέλος του Εθνικού συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη  Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη. 

19. ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,  Έμπορος.

20. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ,  Βρεφονηπιοκόμος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 15ου Δημοτικού Σχολείου. 

21. ΠΗΧΑ ΒΑΪΑ,  Μαία, μέλος του Δ.Σ των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, Πρόεδρος Συλλόγου Μαιών Κρήτης

22. ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ,  Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων

23. ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ,  Λογίστρια, μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Χανίων και του Συλλόγου Λογιστών Ν. Χανίων.

24. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ,  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων.

25 ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  Πολιτικός Μηχανικός. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ , συνταξιούχος. 

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, επαγγελματίας οδηγός.

ΓΚΑΤΖΙΑΝΙΔΟΥ  ΜΑΡΘΑ,  Νηπιαγωγός, Ταμίας του Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ρεθύμνου, μέλος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου και αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ, εκλεγμένη με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών».

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,    συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Πρώην εκλεγμένος στο σωματείων εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ,  συνταξιούχος ΟΤΑ, Πρόεδρος στην Ένωση Γονέων Ρεθύμνου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Κρήτης και Πρόεδρος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ Ρεθύμνου.

ΚΑΛΘΙ ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ,  ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο από γονείς μετανάστες. Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι μέλος του Δ.Σ της αλβανικής κοινότητας Ρεθύμνου.

ΚΑΛΙΑΦΕΝΤΑΚΗ   ΒΑΣΙΛΕΙΑ,  γιατρός, ειδικευόμενη αιματολογίας στο ΠΑΓΝΗ.

ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ,  οικοδόμος. Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ρεθύμνου, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  Ιστορικός, αφυπηρετήσας καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του ΑΠΘ. Επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

ΝΕΟΝΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ,  παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ταμίας στο Δ.Σ της Ένωσης Γιατρών Ρεθύμνου (ΕΣΥ) και μέλος στο ΔΣ της Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας.

ΝΤΑΣΚΑΓΙΑΝΝΗ   ΑΓΓΕΛΙΚΗ,  εργαζόμενη στον  Δήμο Αμαρίου. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ρεθύμνου και μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου ΟΤΑ νομού Ρεθύμνου.

ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,  Συνταξιούχος ΟΤΑ. Πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών μηχανημάτων. Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Αττικής και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αγίου Βασιλείου. 

ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  συνταξιούχος δάσκαλος. Πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Πλατάνου Αμαρίου.

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,  ειδικευόμενη ψυχίατρος. Απόφοιτη της Ιατρικής σχολής Κρήτης. Είναι μέλος της τριμελούς επιτροπής ιατρών ΕΣΥ ΠΑΓΝΗ και  μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών Ηρακλείου ΟΓΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,  Ιδιώτης Ψυχίατρος, Συνεργάτης Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ηρακλείου, Μέλος Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ).

2. ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  Φοιτητής Τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Κρήτης,  Αντιπρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου Μαθηματικού.

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ, Φοιτήτρια Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης,  Μέλος ΔΣ Φοιτητικού Συλλόγου Ιατρικής, Μέλος Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ).

4. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ,  Διοικητική υπάλληλος δήμου Ηρακλείου,  Μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου.

5. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  ΕΒΕ Ξυλουργός,  Μέλος ΔΣ Σωματείου Επιπλοξυλουργών Ηρακλείου, Γ΄ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου.

ΒΡΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  Νοσηλευτής ΠΑΓΝΗ,  Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, μέλος ΓΣ ΠΟΕΔΗΝ, δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Συνταξιούχος ΟΤΕ,  ζωγράφος. 

8. ΓΡΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,  Ιδιώτης Ψυχίατρος

ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  Οικοδόμος,  Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

10. ΔΑΛΕΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Καθηγητών Πανεπιστημίου Κρήτης (Ηράκλειο), μέλος Γραμματείας Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου.

        ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,  Σκηνοθέτης, υπάλληλος ΚΔΑΠ Δήμου Ηρακλείου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεάτρου ΟΜΑ Studio και του Κέντρου Θεατρικής Ανθρωπολογίας. Πρόεδρος ΠΑΣΕΚΔΑΠ.

ΔΟΡΓΙΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,  Βιολόγος, Πρόεδρος Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

ΚΑΠΑΤΑΪΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Εργαζόμενη στον κλάδο του επισιτισμού.  Μέλος ΔΣ Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ).

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Συνταξιούχος Χειρουργός.

ΚΑΡΚΑΒΑΤΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  Αγρότης,  Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 

ΚΑΡΥΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  Έμπορος.  Μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ,  Βιολόγος, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Μέλος ΔΣ Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ηρακλείου, δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΚΡΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  Ιδιωτικός υπάλληλος Πωλητής. Μέλος ΔΣ Συνδικάτου Τροφίμων, Γάλακτος και Ποτών Ηρακλείου, Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών.

ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, Τεχνολόγος Γεωπόνος. Μέλος Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ).

ΚΩΤΗ ΜΑΡΙΑ,  Μουσικός – ερμηνεύτρια – δασκάλα παραδοσιακού τραγουδιού, vocal coach.

21. ΜΑΓΚΑΝΑΡΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ Εμποροϋπάλληλος.  Γραμματέας Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

ΜΑΜΑΤΖΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιατρικός Επισκέπτης.  Μέλος ΔΣ Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης, μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών, Φαρμακοϋπαλλήλων και Συναφών Επαγγελμάτων.

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Συνταξιούχος ΕΒΕ Πρόεδρος Συλλόγου Οικογενειών ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ Κρήτης και Νήσων, Δημοτικός Σύμβουλος Γόρτυνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ιδιωτικός υπάλληλος.   Πρόεδρος ΔΣ Α.Ε. Κατσαμπά.

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Εκπαιδευτής οδήγησης. Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης.

ΜΠΕΤΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ, Ιατρός ενδοκρινολόγος, επιμελήτρια ΠΑΓΝΗ. Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Γραμματέας Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ηρακλείου, μέλος ΓΣ ΟΕΝΓΕ.

ΠΑΝΤΕΡΗ ΜΑΡΙΑ, Ιατρός Παθολόγος, επιμελήτρια ΠΑΓΝΗ. 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, Συνταξιούχος οικονομολόγος – προγραμματιστής. 

ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (Θάλεια), Αυτοαπασχολούμενη Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ. Μέλος ΔΣ Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ).

ΠΙΤΤΑΚΑ – ΤΡΙΓΩΝΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Επικουρική εργαζόμενη Κέντρου Υγείας Ηρακλείου (καθαριότητα) Μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κρήτης.

ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, Πτυχιούχος Αρχαιολογίας, Επαγγελματίας Ξεναγός, Γ. Γραμματέας του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης.  

ΣΚΥΒΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, Φυσικός ειδικής αγωγής. Πρόεδρος Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ), μέλος ΔΣ ΟΓΕ. 

ΣΟΦΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Ξενοδοχοϋπάλληλος. Μέλος ΔΣ Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων Ηρακλείου, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Αυτοαπασχολούμενος Δικηγόρος, θεατρικός συγγραφέας.

ΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Κοινωνικός Λειτουργός στην ειδική αγωγή. Μέλος Ένωσης Γονέων Δήμου Χερσονήσου.

ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μηχανικός Πληροφορικής και Η/Υ Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Εκπρόσωπος Νοσηλευτικού και Λοιπού Προσωπικού στο ΔΣ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Αυτοαπασχολούμενος βιβλιοπώλης, Ιστορικός Τέχνης, μέλος ΔΣ Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου. 

ΧΑΡΩΝΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Σκηνοθέτης, Μέλος Εποπτικού Συμβουλίου Οργανισμού «ΑΘΗΝΑ», Αντιπρόεδρος Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Σεισάρχων.

ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ  ΓΕΝΟΒΕΦΑ,  Εκπαιδευτικός (φιλόλογος) Β/θμιας εκπαίδευσης.  Μέλος Ομάδας Γυναικών Μοιρών (μέλος ΟΓΕ), Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ, Συνταξιούχος Οικοδόμος. Μέλος ΔΣ Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου, δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΧΡΥΣΟΦΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Τραπεζικός υπάλληλος. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΓΡΑΣΣΟΥ   ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Ομάδας Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ). 

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ, Μηχανολόγος Μηχανικός. 

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, φαρμακοποιός, μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου.

ΚΑΡΥΔΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ, Ιδιωτικός υπάλληλος . Μέλος ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσα Λασιθίου, «Η ΑΛΟΪΔΑ»  

ΜΠΑΜΠΑΝΑΡΑΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Γιατρός υπηρεσίας υπαίθρου. 

ΤΣΙΧΛΗΣ     ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, οδοντίατρος. 

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, απόφοιτος Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος ΔΣ Ένωσης Γονέων Αγίου Νικολάου, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ελούντας.  

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ  ΔΑΜΙΑΝΟΣ, Φαρμακοποιός,  Τ. Γραμματέας και Μέλος ΔΣ ΓΝΑΝ,  Τ. Μέλος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook