Το πρότζεκτ του ΟΦΗ εντυπωσίασε τον Τσίπρα

το-πρότζεκτ-του-οφη-εντυπωσίασε-τον-τσ-854208

Τα εύσημα του Αλέξη Τσίπρα, για τη δουλειά και το ήθος της νέας διοίκησης απέσπασε ο πρώην διεθνής άσος και εις εκ των αντιπροέδρων της κρητικής ΠΑΕ, Γιώργος Σαμαράς, στο περιθώριο της χθεσινής επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο.

Στο ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχαν στις Αρχάνες οι δύο άνδρες, ο πρωθυπουργός-γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, αφού ουδέποτε έκρυψε τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, έδειξε πλήρως ενημερωμένος για τον κρητικό σύλλογο, αλλά και το πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα πρότζεκτ που κατά κύριο λόγο αφορά το ΒΑΚ και έπειτα το γήπεδο.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Σαμαράς δεν χρειάστηκε να πει πολλά στον Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στις εξελίξεις, αφού γνώριζε τις περισσότερες εξ αυτών.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον εκ των αντιπροέδρων της κρητικής ΠΑΕ, αλλά και όσων βρίσκονταν κοντά και άκουσαν τον διάλογο είναι τα θερμά λόγια του πρωθυπουργού για το ήθος που βγάζει η νέα διοίκηση του ΟΦΗ και τα νέα δεδομένα που φέρνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο κ.Τσίπρας γνώριζε και τη μάχη που δίνει ο ΟΦΗ για την αποφυγή του υποβιβασμού και ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Στον ΟΦΗ δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη συνάντηση των δύο ανδρών και όσα ειπώθηκαν από πλευράς πρωθυπουργού. Βλέπετε, δεν είναι λίγο πράγμα να πλέκει το εγκώμιο κοτζάμ πρωθυπουργός και να δείχνει ιδιαίτερο σεβασμό στον Γιώργο Σαμαρά. Σεβασμός που βγήκε όχι μόνο λόγω της θέσης του στην κρητική ΠΑΕ, αλλά και λόγω της συνολικής του προσφοράς στο ποδόσφαιρο και δη στην Εθνική ομάδα.

Πηγή: capitano.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook