Το πρώτο βράδυ της Πισπιρίγκου στο κελί: Τα αιτήματά της και το «κλειδί» που θα την «σπάσει»

το-πρώτο-βράδυ-της-πισπιρίγκου-στο-κελ-1415049

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, αλλά και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς Μάνου – Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη που εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, δεν έπεισε τις Αρχές και προφυλακίστηκε. Όπως έγινε γνωστό στο άκουσμα της προφυλάκισής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχασε για πρώτη φορά την ψυχραιμία της και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ όπως δήλωσε εκ των υστέρων περίμενε πως μετά την απολογία της θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Την ίδια ώρα η σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος θα σταθεί απέναντί της στη δικαστική διαδικασία που θα ακολουθήσει αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έχει φτάσει στα άκρα. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι η 33χρονη σκοπεύει να του ζητήσει να χωρίσουν, ενώ και ο ίδιος σε συνέντευξή του εκφράζει σοβαρές υποψίες για την σύζυγό του.

Οι πρώτες στιγμές στον Κορυδαλλό

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε νωρίς χθες το πρωί το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού εν μέσω ύβρεων και δρακόντειων μέτρων ασφαλείας. Με την είσοδό της, σύμφωνα με το Mega, πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα. Αμέσως μετά την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής.

Καθ’ όλη τη διαδικασία υπήρξε συνεργάσιμη, ενώ μετά το τέλος του διαδικαστικού κομματιού, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών. Πρόκειται για ειδικό κελί, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για την ατομική της ακεραιότητας, μιας και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι έκρυθμο.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η ίδια είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα, ενώ υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί όταν το θέλει.

Παράλληλα, θα προαυλίζεται και θα τρώει μόνη της και δεν θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

«Είχαμε βάλει άτομα που την παρακολουθούσαν και στο κελί της στη ΓΑΔΑ 24 ώρες το 24ωρο, για να μην κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Πώς θα πείσουν την Πισπιρίγκου οι Αρχές

Μετά τις έρευνες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας.

Ειδικά ο θάνατος της Ίριδας, του παιδιού της οικογένειας, το οποίο πέθανε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα είναι «κλειδί» στις έρευνες.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, εφόσον αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μικρής Ίριδας, η οποία πέθανε στην κούνια της, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού θα οδηγήσουν πιθανώς σε νέα σύλληψη.

Πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο βράδυ του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Εφόσον λοιπόν η Ρούλα Πισπιρίγκου τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη και αρνητική στάση που κρατάει στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας και την ίδια στάση κρατήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, τότε οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη από κοινού στην 33χρονη μητέρα και στο συγγενικό της πρόσωπο, εφόσον κανείς δεν θα διευκρινίζει τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το εν λόγω άτομο έχει δώσει μια αντικρουόμενη κατάθεση με μια σχετική της δήλωση σε ΜΜΕ. Επίσης δεν έχει αναφέρει κάποια γεγονότα αρχικά που τα ανέφερε στη συνέχεια, ενώ έχει αλλάξει τις ώρες των γεγονότων.

Με αυτόν τον τρόπο οι αρχές θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Ήταν μόνη της στο δωμάτιο – Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου

Στο μεταξύ, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να πιστέψει ότι η μητέρα των τριών παιδιών του, κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ereportaz TV και στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, παραδέχθηκε ότι η ουσία κεταμίνη δεν υπήρχε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

«Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο… Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα… Τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων… Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει…».

Ο πατέρας ζητάει πλέον να μάθει την αλήθεια και για τον θάνατο των παιδιών του: «Ακόμη και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη… Πώς την έδωσε… Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά…».

Τέλος, ο ίδιος αναρωτήθηκε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν αντιλήφθηκε τίποτα και εμφανίστηκε μετανιωμένος που δεν πέρασε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

«Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…», κατέληξε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook