Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον «παιδόφιλο» Μάικλ Τζάκσον

το-πρώτο-τρέιλερ-του-ντοκιμαντέρ-για-τ-816127

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland σχετικά με την κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι ΗΒΟ.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο έχει διάρκεια 4 ωρών και θα μεταδοθεί σε δύο μέρη, βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον τραγουδιστή, στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε και αυτός και εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή» εξομολογείται στο τρέιλερ ο ένας εκ των δύο ανδρών.

Το Leaving Neverland προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Sundance προκαλώντας σοκ σε κριτικούς και θεατές.

Ο σκηνοθέτης του, Νταν Ριντ, έχει δηλώσει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον»,.

Το ίδρυμα του Μάικλ Τζάκσον έχει εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία για το περιεχόμενο της ταινίας αρνούμενο όσα περιλαμβάνονται σε αυτή ενώ έχει κατηγορήσει τον Ριντ ότι δεν μίλησε με κανένα μέλος της οικογένειας του βασιλιά της ποπ ή τους νομικούς εκπροσώπους τους.

protothema.gr

One thought on “Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον «παιδόφιλο» Μάικλ Τζάκσον

  1. Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο γίνεται εδώ είναι η απόλυτη αποδόμηση, η καταστροφή ενός σημαντικού ανθρώπου, τόσο καλλιτεχνικά όσο και σε άλλα επίπεδα. Και μπορεί να αναρωτηθεί κανείς »για ποιό λόγο; » ..τα κίνητρα είναι σαφώς στενά προσωπικά (οικονομικά, δόξα κτλ) αλλά και ευρύτερα κοινωνικά μιας και στους τωρινούς Masters of Mankind που έλεγε κάποτε και ο Adam Smith δεν αρέσει οι νέοι άνθρωποι να μεγαλώνουν με τις αξίες, τα πρότυπα και τη φιλοσοφία του Michael Jackson πχ »study the great and become greater», »today’s cutting edge is tomorrow’s classic» »if we can dream it we can do it» κτλ. Δεν θέλουν οι επόμενες γενιές να λικνίζονται ακούγοντας το Billie Jean και το Thriller αλλά να καταναλώνουν »καλλιτεχνικά» υποπροιόντα μηδενικής αξίας και κύρους τα οποία το σημαντικότερο impact που θα καταφέρνουν να έχουν πάνω τους θα είναι να…λιγοστεύουν την μπαταρία του iphone. Αισθάνομαι ντροπή γι’ αυτό που γίνεται ακόμα και 10 χρόνια μετά το θάνατο του σπουδαιότερου καλλιτέχνη της σύγχρονης μουσικής. Michael I love you..FOR EVER.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook