Το πρώτο πληκτρολόγιο του κόσμου που ρυθμίζεις πλήρως τη λειτουργία του

το-πρώτο-πληκτρολόγιο-του-κόσμου-που-ρ-1095854

Είναι αλήθεια ότι την ευελιξία ψάχνουμε πια σε πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Κι ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν την ψευδαίσθηση της επιλογής, η Keychron έχει αποδείξει επανειλημμένως πως επιμένει στο αρθρωτό και το πολυχρηστικό.

Μετά λοιπόν το εκπληκτικό Κ2, η Keychron ξαναχτυπά με το ακόμα λεπτότερο μηχανικό πληκτρολόγιο K3. Εδώ η λειτουργικότητα έγινε… ανταλλάξιμη.Το K3 θέτει πράγματι νέα πρότυπα για τα προσαρμόσιμα περιφερειακά, καθώς αυτό το ασύρματο μηχανικό keyboard το χρησιμοποιείς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, σύμφωνα με ό,τι θες να κάνεις κάθε φορά.

Σε αυτό συμβάλλουν τα Gateron πλήκτρα, που εναλλάσσουν λειτουργία μεταξύ μηχανικού και οπτικού. Το μενού συμπληρώνεται από συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1 και παραμετροποιήσιμα πλήκτρα σύμφωνα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς.

Ακόμα καλύτερα, τα πλήκτρα είναι εδώ κατά 40% πιο λεπτά από τα συμβατικά που συναντάμε στα περισσότερα πληκτρολόγια της αγοράς.

Ως αποτέλεσμα, το K3 είναι μικρότερο, ελαφρύτερο και γρηγορότερο από τα άλλα, αλλάζοντας πολλούς κανόνες στο παιχνίδι που ονομάζουμε πληκτρολόγιο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook