Το πρώτο πάρκο σκύλων στην Κρήτη είναι γεγονός! Πού και πότε μπαίνει σε λειτουργία | Photos

το-πρώτο-πάρκο-σκύλων-στην-κρήτη-είναι-1271086

Μια όμορφη πρωτοβουλία από τον Δήμο Ρεθύμνης σε συνεργασία με εθελοντές και στελέχη του Δήμου, παίρνει μορφή και αφορά την ψυχαγωγία και εκγύμναση σκύλων, που θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον πρώτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την χρήση αυτή στο πάρκο Εφέδρων Αξιωματικών πλησίον των δικαστηρίων.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Αν. μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρεθύμνου Γιάννης Λίτινας, αναφέρθηκε σε μια όμορφη πρωτοβουλία του Δήμου Ρεθύμνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε πρόκειται για μια πιλοτική δράση, αφού σύντομα μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στο πάρκο ψυχαγωγίας σκύλων που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, θα ακολουθήσει και νέος χώρος στην περιοχή της Καλλιθέας. Οι χώροι αυτοί διαθέτουν αρκετό χώρο και ειδικά όργανα για την ψυχαγωγία και εκγύμναση σκύλων όπου οι ιδιοκτήτες μαζί με τους τετράποδους φίλους τους θα χρησιμοποιούν στη διάρκεια της βόλτας τους.

Σε συνεργασία με εθελοντές και το Σωματείο «Νοιάζομαι» ο Δήμος Ρεθύμνης και η Τεχνική υπηρεσία με ίδιους πόρους, ολοκλήρωσαν μόνοι τις περισσότερες από τις εργασίες ενώ εκκρεμεί ακόμη η τοποθέτηση οργάνων και σήμανσης για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους χρήστες.

Ανάλογα με την χρήση του, το πρόγραμμα ενδέχεται να επεκταθεί στο σύνολο του Δήμου Ρεθύμνης με στόχο να υπάρχουν χώροι που θα προσφέρονται και για τα ζώα συντροφιάς.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια όμορφη πρωτοβουλία σε έναν Δήμο που επί σειρά ετών δείχνει την ευαισθησία του στο περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα προσφέροντας χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας σε ένα όμορφα διαμορφωμένο σημείο στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook