Tο προσωπικό του ΟAK συνδράμει στο έργο της καταγραφής των ζημιών στις σεισμόπληκτες περιοχές

tο-προσωπικό-του-οak-συνδράμει-στο-έργο-τ-1289971

Το Κέντρο Συντονισμού, στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, επισκέφθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης 28/9/2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας, κλιμάκιο προσωπικού του Ο.Α.Κ. Α.Ε. το οποίο με πρωτοβουλία της Διοίκησης του «Οργανισμού», έχει τεθεί στην διάθεση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, προκειμένου να συνδράμει στην ταχύτερη καταγραφή των ζημιών, στις πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Παπαδογιάννης, είχε σύσκεψη εργασίας με το συντονιστικό όργανο και το προσωπικό του Ο.Α.Κ. που έχει ενεργοποιηθεί για τις ανάγκες της περιοχής, στην διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις κινήσεις που έχουν δρομολογηθεί, ενώ πραγματοποίησε ακόμη και σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να υπάρξει ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός της κρατικής μηχανής, στην καταγραφή των ζημιών.

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε παρών, με όλες του τις δυνάμεις, σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνάει τις τελευταίες ώρες ο τόπος μας. Αγόγγυστα το προσωπικό του Ο.Α.Κ., τέθηκε στην διάθεση του εποπτεύοντος Υπουργείου, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο, στην ταχύτερη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, που αφορούν την καταγραφή των ζημιών, στις περιοχές που δοκιμάστηκαν και που εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τα χτυπήματα του Εγκέλαδου. Εκφράζω την πλήρη συμπαράσταση μου στους πολίτες που επλήγησαν, εύχομαι ταχεία ανάρρωση τους τραυματίες και μεταφέρω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συμπατριώτη μας, που «έφυγε» από την ζωή, στη διάρκεια του φονικού σεισμού» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook