Tο… ποσό της σύνταξής του αποκάλυψε ο Κώστας Τουρνάς

tο-ποσό-της-σύνταξής-του-αποκάλυψε-ο-κ-1060315

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς. Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως έχει βγει στη σύνταξη, μίλησε για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αφήσει το τραγούδι και απάντησε αν θα έγραφε τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα και την Άννα Βίσση.

Σύνταξη

«Είμαι σε ηλικία σύνταξης, το ξέρει ο κόσμος. Η σύνταξη που παίρνω είναι λίγο πάνω από τα 1000 ευρώ».

Χάρις Αλεξίου

«Είναι πολύ γενναία απόφαση να πεις φτάνει μέχρι εδώ, δεν μπορώ άλλο. Εννοείται πως θα το έκανα, 100%», είπε ο Κώστας Τουρνάς σχολιάζοντας την απόφαση της Χαρούλας Αλξίου να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Ποιοτικό τραγούδι

«Δεν ξέρω τις διαφορές που υπάρχουν σε αυτό που λέμε “ποιοτικό”, ξέρω ότι υπάρχει ένα καλό τραγούδι και ένα το οποίο από το πρώτο άκουσμα ξέρεις ότι δεν έχει τίποτα καλό πάνω του», σημείωσε ο καλλιτέχνης, ο οποίος στην πορεία του έχει γράψει τραγούδια και για την Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή

«Η Καίτη Γαρμπή έδειξε από μωρό παιδί ήταν ταλαντούχα. Το μεσημέρι στις 14:00 μου ζήτησε ο παραγωγός της τραγούδια και στις 17:30 του έδωσα 5 τραγούδια, τα οποία δεν τα είχα, τα έκανα σε αυτό το τρίωρο», λέει χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη Eurovision και γιατί δεν έχει πάει ο ίδιος αναφέρει: «Η Eurovision είχε πάντα καλύτερους να πάνε από εμένα».

Ελένη Φουρέιρα και Άννα Βίσση

Θα έγραφε τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα; «Αν θέλω, αν μου βγει, αν προκύψει. Δεν περνά από το μυαλό μου την ώρα που μιλάμε». Για την Άννα Βίσση; «Δεν φαντάζομαι να υπήρχε λόγος να γράψω τραγούδια για την Άννα Βίσση». 

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook