Το Πλαίσιο ξεχωρίζει και στις οικιακές συσκευές – Τώρα και στο κατάστημα Χανίων με δώρο τον ΦΠΑ!

Το Πλαίσιο, το μεγάλο κατάστημα που αποτελεί πρώτη επιλογή στα προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο: Για την μεγάλη ποικιλία στις οικιακές λευκές συσκευές, που πλέον μπορείτε να βρείτε και στο κατάστημα των Χανίων!

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε όλες τις οικιακές συσκευές, και με δώρο το ΦΠΑ για αγορές μέχρι και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο ανανεωμένο κατάστημα στα Χανιά.

Σας περιμένουμε…

Η δημιουργία του τμήματος οικιακών συσκευών, έρχεται μετά από την εντυπωσιακή ανάπτυξη στη συγκεκριμένη κατηγορία, με τον τζίρο των οικιακών συσκευών στο εννιάμηνο 2020 να ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τον αρχικό στόχο, όταν δεν είχε συμβεί ακόμα το ξέσπασμα της πανδημίας και άρα δεν είχε ληφθεί υπόψιν η σημαντική πτώση πωλήσεων που επέφερε το lockdown στην αγορά.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής των κυρίων Γεράρδων, η οποία στηρίζεται στη συστηματική επένδυση σε υποδομές logistics & e-commerce και δευτερευόντως σε λελογισμένη αύξηση του δικτύου των καταστημάτων Πλαίσιο, ενισχύοντας έτσι το μοντέλο omni channel.

Η στρατηγική αυτή έκανε το Πλαίσιο να ξεχωρίσει μεταξύ ανταγωνιστών κατά την περίοδο του lockdown. Ανταποκρίθηκε στη υπόσχεση που έδωσε προς τους καταναλωτές για αξιόπιστη- συνεπή και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών τους, ενώ ταυτόχρονα πέτυχε να συγκρατήσει το 80% των πωλήσεών του . Αξίζει να αναφερθεί ότι το 90% των παραγγελιών κατά την περίοδο του lockdown παραδόθηκε σε 1-2 ημέρες.

Το παραπάνω performance της εταιρίας κατά την περίοδο του lockdown οδήγησε στα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2020.

Συγκεκριμένα:
Η αξία των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 8%, στα 148,6 εκατ. ευρώ (από 137,5 εκατ. ευρώ), ο EBITDA σταθεροποιήθηκε σε ελαφρά υψηλότερα επίπεδα (+1,5%) και πάνω από τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ η καθαρή κερδοφορία σημείωσε αύξηση 85,5%. Βελτίωση σημειώθηκε και στην ταμειακή ρευστότητα, σε διψήφιο ποσοστό που υπερβαίνει τα 43 εκατ. ευρώ, με την σταθερή καθαρή ρευστότητα να φτάνει στα 29,2 εκατ. ευρώ.

Σταθερά ισχυρά παρέμειναν και τα ίδια κεφάλαια του Ομίλου, ξεπερνώντας τα 93 εκατ. Ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ